Własny system do zarabiania na skracaniu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Własny system do zarabiania na skracaniu (/Temat-Wlasny-system-do-zarabiania-na-skracaniu-120149) |
Własny system do zarabiania na skracaniu - jergele - 26-08-2015 10:45 1.Nazwa przedmiotu : System do zarabiania na skracaniu 2.Opis przedmiotu : niżej 3.Zdjęcia : niżej 4.Kontakt : GG 868540 lub wątek 5.Cena : za darmo 6.Sposób zapłaty za przedmiot : rejestracja z mojego reflinka OPIS: Swój system oparłem na postowaniu skróconych linków przez większą ilość kont FB przy pomocy programu Facebook Poster & Scheduler. Co potrafi skrypt: 1. Zarządzanie kontami z poziomu przeglądarki internetowej: - zmiana ilosci postów do dodania dla każdego konta osobno, - ustawianie statusu konta: dodaje, nie dodaje, zablokowane, nie zablokowane. - oznaczanie kont: np. do kiedy zablokowany, rodzaj weryfikacji, itp. 2. Generowanie zadań dla programu FACEBOOK POSTER & SCHEDULER. 3. Bieżące wyswietlanie stanu dodawania postów: ile do dodania, ile dodano, ile błędów. 4. Identyfikowanie grup, w których post wymaga akceptacji admina (takie grupy można potem usunąć z listy). 5. Identyfikowanie grup, z których dane konto zostalo usunięte. Potrzebny jest: 1. Mój skrypt (darmowy). 2. Licencja na program FACEBOOK POSTER & SCHEDULER (ok. 40$). 3. Zainstalowany Xampp lub inny serwer na lokalnym komputerze z obslugą Ioncube. 4. Konta facebook dodane do grup - dowolna liczba kont. 5. Konto shorte.st zarejestrowane z mojego linku referencyjnego: https://shorte.st/ref/e0114e3172 Zanotuj datę i godzinę rejestracji dla późniejszej weryfikacji i identyfikacji. System stosuję od kilku miesięcy. Progres w zarobkach dosyć znaczny (Jak będzie możliwość, to dam tu screeny). Aplikacja jest bez wodotrysków, ale działa dobrze i spełnia swoje zadanie. Panel systemu: RE: Własny system do zarabiania na skracaniu - m4t0sh - 26-08-2015 10:54 Czekam na screeny RE: Własny system do zarabiania na skracaniu - jergele - 26-08-2015 11:51 edit RE: Własny system do zarabiania na skracaniu - jergele - 26-08-2015 16:28 edit RE: Własny system do zarabiania na skracaniu - ClassAxion - 26-08-2015 16:36 hmm... interesował by mnie sam skrypt Konta sh.st nie założę bo mam już dobry rok, a także na skracaniu nie zarabiam. Własny system do zarabiania na skracaniu - Klin - 27-09-2015 22:55 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |