Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Nowa nisza o której głośno już w mediach :D - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Nowa nisza o której głośno już w mediach :D (/Temat-Nowa-nisza-o-ktorej-glosno-juz-w-mediach-D-117795)

Strony: 1 2

Nowa nisza o której głośno już w mediach :D - tyson999 - 16-07-2015 12:43

Dziś w wiadomościach w RMFie ostrzegali przed nową plagą naciągaczy. Podszywają się oni pod firmy windykacyjne i podają linki do "faktur" które to niby trzeba zapłacić. Oczywiście osoba która chce otrzymać dostęp do faktury musi podać numer telefonu na który wysyłane są płatne smsy.

http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-uwaga-na-fikcyjna-firme-lubicz-inkasso-to-oszustwo,nId,1853868

RE: Nowa nisza o której głośno już w mediach :D - kuli - 16-07-2015 12:45

Mocna sprawa;-)
Szczegolnie przy dzisiejszym nastawieniu szefow firm na faktury i zalegalizowanie kazdego zysku i straty.

RE: Nowa nisza o której głośno już w mediach :D - xavi512 - 16-07-2015 14:16

Serwisy pozwalają na takie rzeczy?

RE: Nowa nisza o której głośno już w mediach :D - Make it - 16-07-2015 14:39

Ten kto to wysylał albo jest za granicą albo pójdzie za kratki Wink to już jest kompletne naciagactwo i regulamin nie pomoże

RE: Nowa nisza o której głośno już w mediach :D - szykiryki - 16-07-2015 15:03

i nisza nie jest "nowa". Tego typu ostrzeżenia krążą po sieci już od paru dobrych miechów (podobnie jak z firmami kurierskimi wysłającymi na maila pliki do pobrania)

RE: Nowa nisza o której głośno już w mediach :D - Admin - 17-07-2015 10:47

Gdyby mnie ktoś tak oszukał to nie odpuściłbym gnidzie, choćbym miał dołożyć do tego interesu. Nie pochwalam takich praktyk Undecided

RE: Nowa nisza o której głośno już w mediach :D - tyson999 - 17-07-2015 11:20

(17-07-2015 10:47)Admin napisał(a):  Gdyby mnie ktoś tak oszukał to nie odpuściłbym gnidzie, choćbym miał dołożyć do tego interesu. Nie pochwalam takich praktyk Undecided

Dokładnie. Co można to można ale naciągać ludzi na lewe faktury to już lekka przesada.

RE: Nowa nisza o której głośno już w mediach :D - mikuss - 17-07-2015 11:25

(17-07-2015 11:20)tyson999 napisał(a):  
(17-07-2015 10:47)Admin napisał(a):  Gdyby mnie ktoś tak oszukał to nie odpuściłbym gnidzie, choćbym miał dołożyć do tego interesu. Nie pochwalam takich praktyk Undecided

Dokładnie. Co można to można ale naciągać ludzi na lewe faktury to już lekka przesada.

są ludzie którzy by zarobić nie przebierają w środkach bo według nich cel uświęca środki, nawet własną matkę by sprzedali

RE: Nowa nisza o której głośno już w mediach :D - Sloniasek - 17-07-2015 11:32

http://www.fakt.pl/wydarzenia/mariusz-trynkiewicz-zbiegl-z-zakladu-psychiatrycznego-wirus,artykuly,559599.html

RE: Nowa nisza o której głośno już w mediach :D - Damkofr - 18-07-2015 22:16

Ja nie mam sumienia używać "iq test" jednego z bardziej "moralniejszych" programów sub smsy ( tak mi się wydaje) mimo że mam pomysły a niektórzy odstawiają takie akcje Oo