![]() |
Opcje Binarne bez depozytu - poprowadzę grupe - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Opcje Binarne bez depozytu - poprowadzę grupe (/Temat-Opcje-Binarne-bez-depozytu-poprowadze-grupe-117108) |
Opcje Binarne bez depozytu - poprowadzę grupe - Make it - 04-07-2015 19:52 Witam ponownie Dzisiaj wpadłem na pomysł poprowadzenia grupy na opcjach bez depozytu od DMM option Chętny ? załóż konto na DMM option i potwierdź dane ! Kwota bez depozytu : 20.00 $ Wymagany obrót : x20 i on będzie naszym celem Wymagania - 18 lat - konto w banku Czego oczekuje wzamian - 15% wypłaty ( kwoty po obrocie x 20 ) , później do dogadania - uczciwości Myślę że jeśli ktoś jest nowy w OB lub poprostu chciałby spróbować 15% prowizji dla mnie mu nie zaszkodzi ( lepszy rydz niż nic ) Zgłoszenia w komentarzu + numer gadu na pw Czy gwarantuje zysk : Nie ! Kwota jest niewielka a min mozna postawić 10 $ ponadto rynek potrafi zaskakiwać Konto bankowe będzie niezbędne do wypłaty Im więcej wy zarobicie tym więcej ja ![]() Wyjdzie po 100$ na łepka , ja bd miał 150$ Całą kwote obracamy w maks 2 dni ![]() RE: Opcje Binarne bez depozytu - poprowadzę grupe - studziak - 05-07-2015 18:08 Jak duże masz doświadczenie? RE: Opcje Binarne bez depozytu - poprowadzę grupe - sbgorka - 05-07-2015 18:55 Sam będę walczył z tym bonusem od poniedziałku ale na 60 sek ![]() ![]() Opcje Binarne bez depozytu - poprowadzę grupe - Sloniasek - 05-07-2015 21:14 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Opcje Binarne bez depozytu - poprowadzę grupe - Artinesse - 02-03-2018 00:23 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |