Nabijanie postów i repów - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Nabijanie postów i repów (/Temat-Nabijanie-postow-i-repow-116515) |
Nabijanie postów i repów - Voldir - 23-06-2015 16:46 Taki wątek już istnieje. Do usunięcia. RE: Nabijanie postów i repów - Mercz - 23-06-2015 16:51 Tego raczej nie zmienisz - też to często napotykam. Strasznie denerwujące. Już kurcze nawet koles dzial wygrane, temat nieaktywny od 3 miesiecy, autor pewnie na forum nie wchodzi - a ten "gz", bo wygral karton lays 2 lata temu. RE: Nabijanie postów i repów - broofie - 23-06-2015 16:52 ...w związku z tym...? RE: Nabijanie postów i repów - twardy - 23-06-2015 16:53 (23-06-2015 16:52)broofie napisał(a): ...w związku z tym...? Wprowadzic jakies ograniczenie dla nowych kont? Jakis przedzial czasowy pomiedzy dwoma postami? RE: Nabijanie postów i repów - Voldir - 23-06-2015 16:55 Skoro temat się troszkę rozwinął, mimo, że istnieje już podobny wątek. Założyłem ten przez Moje niedopatrzenie, ale skoro już piszemy, to może jakieś ograniczenie typu: brak możliwości komentowania wątków w którym ostatnia odpowiedź została dodana np. 90 dni temu? Może coś w tym stylu? Może choć troszkę by to ograniczyło ilość spamu na forum. Sam widziałem, gdzie typ chodził po wątkach i nabijał posty na wątkach w których odpowiedź była dodana 6 miesięcy temu i nawet więcej. Nabijanie postów i repów - Sloniasek - 23-06-2015 16:57 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |