![]() |
Kasacja - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Kasacja (/Temat-Kasacja-114358) |
Kasacja - Prostovzdrr - 20-05-2015 14:07 do usuniecia RE: MentorinG shorte.st - Voldir - 20-05-2015 14:33 Ty już się popisałeś tym, że zakładałeś 5 takich samych tematów i to w różnych działach nie wiedząc, który był odpowiedni dla Twojego wątku. Teraz zakładasz temat również w nie odpowiednim dziale, bo wątek dot. shorte już jest na forum. Widzę że wróciłeś po banie, który dostałeś za spamowanie 52 śmieciowymi postami w godzinkę. RE: MentorinG shorte.st - Prostovzdrr - 20-05-2015 14:45 Nie chce głupich opsów jeżeli napisałem nie w tym dziale proszę o przeniesienie go do prawidłowego, wcześniej promowałem inny system zarobkowy, śmieciowe posty ciekawy jesteś gostek skoro oceniasz ludzi po postach RE: MentorinG shorte.st - seba274 - 20-05-2015 15:13 A po czym ma oceniać jak nie po postach? To one o tobie świadczą na tym forum. My Cie osobiście nie znamy. RE: MentorinG shorte.st - Prostovzdrr - 20-05-2015 15:33 Właśnie oto chodzi, można powiedzieć ze wcześniejszy spam-postów był głupy wypadek przy pracy teraz pragnę to zmienic ![]() RE: MentorinG shorte.st - jarunioo7 - 20-05-2015 16:07 Wszystko ładnie opisane ale podaj może jakieś dowody wypłat najlepiej powyżej 300$ / miesiąc bo jeśli tyle nie zarabiasz to niczego nie nauczysz ani mnie, ani klikacza, ani mysca, ani brozka ani innych konkretnych skracaczy
![]() Cytat:-Fajna baza zdjęć bez wklejania reklam które przynoszą dodatkowe pieniądze mentorowi(część osób tak oszukuje swoich refferali) Wiem kogo masz na myśli jak pewnie i dużo osób na tym forum. Nie wiem czy wiesz ale domeny, hosting - TO WSZYSTKO KOSZTUJE. Jeśli zaznaczyłeś ten podpunkt w swoim mentoringu to rzecz jasna - byłeś u tego mentora i kopiujesz wszystkie jego poradniki. Nie korzystałem z twoich usług, jesteś świeży w dodatku oferujesz reputa za kliknięcie w twój link shorte ![]() ![]() Nie korzystałem ale NIE POLECAM ! Jesteś skazany na przegraną, polecam profesjonalnych mentorów takich jak @[mysc] albo @[brozek123] ! ![]() ![]() Jestem na nie ![]() RE: MentorinG shorte.st - Lamojednorożec - 20-05-2015 16:09 Reklamę na tym forum już sobie zrobiłeś "dobrą". Jeżeli ktoś jest zainteresowany mentoringiem w zakresie skracania to zapraszam do mysca albo Brożka. Bardziej kompetentni od żałożyciela tego tematu. RE: MentorinG shorte.st - Voldir - 20-05-2015 16:10 (20-05-2015 14:45)Prostovzdrr napisał(a): Nie chce głupich opsów jeżeli napisałem nie w tym dziale proszę o przeniesienie go do prawidłowego, wcześniej promowałem inny system zarobkowy, śmieciowe posty ciekawy jesteś gostek skoro oceniasz ludzi po postach No popatrz. Wcześniej promowałeś inny serwis zarobkowy a pisałeś mi że spamujesz postami, żeby ludzie Ci zaufali dzięki liczbie Twoich śmieciowych postów typu: "Powodzenia" itp. w kilkudziesięciu dziennikach. Ciekawe masz podejście do życia. Najlepsze świadectwo wystawiają Ci Twoje czyny, a w tym wypadku - jakość postów i to, jak potrafisz zaprezentować swoją osobę na forum publicznym. Twoja interpunkcja odrobinę kuleje. Widzę że zmądrzałeś, dzięki banowi, który dostałeś za Moim pośrednictwem. Widzisz, jak to inwigilacja może ładnie zresocjalizować człowieka? ![]() Kasacja - poczmail - 20-05-2015 17:21 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |