![]() |
Posiadasz konto PayPal powiązane z kartą kredytową? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Posiadasz konto PayPal powiązane z kartą kredytową? (/Temat-Posiadasz-konto-PayPal-powiazane-z-karta-kredytowa-113044) |
Posiadasz konto PayPal powiązane z kartą kredytową? - jarunioo7 - 26-04-2015 17:48 Od pewnego czasu facebook zablokował możliwość kupowania reklam FACEBOOK ADS dla kont PayPal niepowiązanych z kartą kredytową ![]() Moje zyski były na prawdę bardzo dużo - rzędu kilkuset złotych dziennie, w weekend o wiele większe - a teraz jestem "blokowany".. ![]() Szukam osoby która ma powiązane konto PayPal z kartą kredytową/debetową.. Pieniądze na twojego PayPala wysyłam sam (nie martw się że będziesz musiał zapłacić za reklamy za mnie ![]() Jeśli jesteś zainteresowany to napisz do mnie na gg (podane w profilu) lub na PW a na pewno się dogadamy.. I proszę tylko osoby niezainteresowane o nie wypowiadanie sie w temacie. Wszystko jest 100 % uczciwe i bezpieczne. Pozdrawiam... RE: Posiadasz konto PayPal powiązane z kartą kredytową? - Gift Wallet - 26-04-2015 18:00 Ja jestem zainteresowany , pisz pw ze szczegółami ![]() RE: Posiadasz konto PayPal powiązane z kartą kredytową? - ShuQi - 26-04-2015 22:38 Także mam konto powiązane. Wymieniam się gotówką i jestem osobą uczciwą. RE: Posiadasz konto PayPal powiązane z kartą kredytową? - Branzolek - 26-04-2015 22:48 Jaki koszt jest takiej reklamy? RE: Posiadasz konto PayPal powiązane z kartą kredytową? - Matnox - 27-04-2015 09:25 Jestem zainteresowany, wysłałem wiadomość na GG RE: Posiadasz konto PayPal powiązane z kartą kredytową? - jarunioo7 - 29-04-2015 20:53 Nieaktualne. Do archiwum ![]() Posiadasz konto PayPal powiązane z kartą kredytową? - surfer0700 - 29-04-2015 21:42 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |