Dziennik Pracy - Mentoring - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik Pracy - Mentoring (/Temat-Dziennik-Pracy-Mentoring-111865) Strony: 1 2 |
Dziennik Pracy - Mentoring - ChrupekPL - 06-04-2015 17:42 Witam !
Już dość sporo czasu zarabiam na PPI z czasem dopracowałem kilka metod zarobku na PPI np. FB,TW,Blog,YT. Najbardziej spasowało mi YT i Blog na początku był to blogspot z stylem i kanał yt z pobieranymi filmikami z czasem blog na blogspot miał kupiony styl i było więcej moich filmików yt. Po jakimś czasie został zakupiony serwer . No i pieniądze leciały wszystko było własne postów było ok 5-6 dziennie (własnych) i 8-9 filmików (własnych) dziennie zarobek wahał się między 25$ - 45 $ dziennie aż w końcu stał się to mój główny sposób zarobku co miesiąc miałem ok. 3-4 tyś zł max 5 tyś zł no ale jak zawsze niszę się wyczerpały i zarobek spadł do 200-600 zł miesiąc no i kryzys. A więc szybko nisze szukałem i w tydzień udało mi się zebrać 500 aktualnych nisz no i zarobek znów 4-5 tyś mieś i takim sposobem utrzymywałem się do dziś ale dziś jest to już dorobek bo w pracy zarabiam o wiele więcej. Współpracującym osobom oferuję : - Ogólny poradnik (od razu po zostaniu uczniem) - Szczegółowy poradnik - kompleksowe objaśnienie metod postępowania i dalszego rozwoju - Zaawansowany Poradnik - pomoc w rozwijaniu fanpage'a/y - pomoc w tworzeniu fake programów w VB 2012-2013 - indywidualne podejście i ciągły łatwy kontakt Cele : Śledząc ten dziennik, możemy zauważyć w miarę regularny comiesięczny wzrost zarobków. Poniżej przedstawiam moje statystyki (tylko samodzielnie - bez poleconych) 1. Zarobić min. 10$ w lipcu - NIEOSIĄGNIĘTY - 6,43$/10$ 2. Zarobić min. 35$ w sierpniu - OSIĄGNIĘTY - 37,26$/35$ 3. Zarobić min. 45$ we wrześniu - NIEOSIĄGNIĘTY - 38,44$/45$ 4. Zarobić min. 50$ w październiku - OSIĄGNIĘTY - 69,38$/50$ 5. Zarobić min. 69$ w listopadzie - OSIĄGNIĘTY - 89,41$/69$ 6. Zarobić min. 99$ w grudniu - OSIĄGNIĘTY - 120,13$/99$ 7. Zarobić min. 120$ w styczeniu - OSIĄGNIĘTY - 142,92$/120$ 8. Zarobić min. 140$ w lutym - NIEOSIĄGNIĘTY - 127,82$/140$ 9.Zarobić min. 160$ w marcu - OSIĄGNIĘTY - 163,35$/160$ Kontakt :
PW po dalszym kontakcie GG Link : Najlepiej poczekaj z rejestracją, aż się dogadamy Ref: http://netcashrevenue.com/register/1694/ Czysty: http://netcashrevenue.com/ RE: Dziennik Pracy - Mentoring - selfie - 06-04-2015 17:48 No no wszyscy wierzymy w twój co miesięczny wzrost zarobków w PPI zwłaszcza że ostatnio zamieściłeś jakiś śmieciowy poradnik "jak zarabiać na Blogu dzięki CPM $7 tygodniowo" GJ XD RE: Dziennik Pracy - Mentoring - Onyke - 06-04-2015 17:55 Co ty tutaj wkręcasz? Piszesz o zarobkach w tysiącach miesięcznie, a przez okres 9 miesięcy zarobiłeś 795.14$. Z tego wynika, że średnio miesięcznie zarabiałeś 795.14$/9=88.34$, a tutaj piszesz, że miałeś dniówki nawet po 45$. W dodatku wymieniłeś 4 razy grudzień. Te niby statystyki są po to żeby uwiarygodnić Twoje niby duże zarobki, których jest aż tyle, że sam nie wiesz ile zarabiasz Nie wiem, szukasz jeleni co będą twoimi refami i zarabiać na ciebie hajs? Jeśli tak to słabo się na to przygotowałeś i raczej tutaj debila nie znajdziesz. Dodaję screena tematu bo pewnie go zedytujesz http://imgur.com/tRPkXhZ RE: Dziennik Pracy - Mentoring - banipunz - 06-04-2015 17:56 Meh, spróbował bym. Gdyby nie twoje podrobione dowody wypłat, pseudo poradniki i krętactwo. Pozatym styl dziennika BARDZO podobny do sposobu pisania mysc'a .. Btw. w ostatnim 'poradniku' ppi także bardzo podobny styl do full2000 czy tam innego użytkownika RE: Dziennik Pracy - Mentoring - ChrupekPL - 06-04-2015 17:57 Udostępniałem to co wiedziałem zarobek co miesiąc jest większy bo PPI jest podobne do PPA czyli działa na zasadzie naiwności innych ktoś pobiera i myśli że to hack,gra,program tylko jest mniej szkodliwe bo instaluje tylko reklamy a PPA każe wypełniać oferty ktorę aktywują subskrypcji najczęściej nabierają się na to starszę osoby. Co do 4 razy grudzień to błąd po kopiowałem wklejałem zapomniałem zmienić mieśiaca Co do zarobków 4-5 tyś to trochę zawyżyłem bo dałem 30 x 45 zaraz wyliczę średnią i wszystko będzie ok styl podobny bo wzorowałem się jest on dla mnie wzorem Dlaczego bym nie miał mieć wypłat zaraz dodaje RE: Dziennik Pracy - Mentoring - broofie - 06-04-2015 17:59 Tia... jeszcze do te pieknej historyjki brakuje zakonczenia "niestety ale dowodow wyplat nie posiadam, ktos mi sie wlamal na konto paypal i musialem zalozyc nowe". RE: Dziennik Pracy - Mentoring - experimental - 06-04-2015 18:02 Daj screeny statystyk z ppi, prawdziwych wypłat i nie będzie wątpliwości. RE: Dziennik Pracy - Mentoring - Izythor - 06-04-2015 18:13 Najprawdopodobniej temat był pisany na szybko, ponieważ w tym temacie brakło argumentów o dowodach wypłat. Chciałbym się zarejestrować, ale nie wiem czy warto, między innymi przez wciskanie kitu w innych tematach (może, że nie jestem naiwny?) Mam nadzieję, że odbudujesz swoją reputację, bo takie coś jak fałszowanie daty na dowodzie wypłat jest nie na miejscu, przynajmniej na tym forum (tak sądzę, jeśli się mylę to mnie poprawcie). Nie mam pojęcia skąd wziąłeś te sumy, może w Twoim roku kalendarzowym jest więcej grudniów? Pozdrawiam i życzę miłego zarabiania. RE: Dziennik Pracy - Mentoring - ChrupekPL - 06-04-2015 18:23 z tego miesiąca RE: Dziennik Pracy - Mentoring - smoku1996 - 06-04-2015 18:30 Ten gość już 3raz wciska taki kit za to nie powinno być jakiegoś bana czy coś ? Bo w końcu ile to można? |