Oferuję zarobek rzędu kilku tysięcy złotych - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Oferuję zarobek rzędu kilku tysięcy złotych (/Temat-Oferuje-zarobek-rzedu-kilku-tysiecy-zlotych-109003) |
Oferuję zarobek rzędu kilku tysięcy złotych - Vivulcia - 20-02-2015 19:48 Cześć, na samym wstępie chcę poinformować, że pomimo braku jakiejkolwiek aktywności na tym forum i dzisiejszej rejestracji, szukam tylko i wyłącznie osób, które są naprawdę rzetelne i uczciwe, bo tak jakby to ja muszę zaufać im, a nie one mi. Choć wprawdzie, zaufanie jest obopólne i bardzo ważne, dlatego piszę to tutaj, mając nadzieję, że znajdzie się ktoś chętny. Ogólnie rzecz biorąc, to wiek jest tutaj w pełni obojętny. Możesz mieć 30 lat, a możesz mieć lat 15, bez różnicy. Oczywiście osoba starsza wydaje się być bardziej zaufana, ale wszystko w tym smutnym świecie może się zdarzyć. Cała "współpraca" będzie trwać maksymalnie 2 miesiące. Głównie z takiego powodu, że za 2 miesiące planuję zacząć prowadzić własną firmę. Nie chcę za bardzo tutaj opowiadać na czym to wszystko polega, bo w sumie to nie sprzedaje niszy, tylko szukam osoby, która będzie chętna na współpracę, ale gwarantuję, że ta osoba się zbyt dużo nie narobi, bo tak naprawdę wszystkim zajmę się ja. Zasady współpracy wolałbym omówić na prywatności. Nie pozostawiając tutaj pustych obietnic co do tego ile można na tym zarobić, przedstawię dowody wypłat na moje konto bankowe. Przyznam szczerze, że jakbym miał wyceniać tą niszę, to byłaby to kwota rzędu kilku tysięcy złotych. Można na tym zarobić bardzo dużo, poczynając od kilkuset złotych dziennie do kilku tysięcy w kilka dni. Aczkolwiek to drugie jest mało prawdopodobne (ale nadal prawdopodobne). Przedstawiam dowody wypłat: - -
- - - - Bardzo krótki opis tego na czym to wszystko polega, to wysyłanie maili. Tego za bardzo też nie będę na forum publicznym rozpisywać, ale na prywatności wytłumaczę wszystko. Niepotrzebny jest tutaj żaden wkład własny, ale za pewną kwotę można zwiększyć wspólne zyski, ale o tym też na prywatności. Ogółem? wszystko jest tak proste, że nawet dziecko by się w tym połapało. Potrzebuję pieniędzy, bo mam ciężką sytuację rodzinną, dlatego przez pierwszy tydzień, dwa proponowałbym podzielić się zarobkami 20-80, a po dwóch tygodniach tradycyjne 50-50. Tak naprawdę to tylko tyle. Nic więcej nic mniej. Cały podatek i ewentualne prowizję wliczam w koszt pozyskania, dlatego dopiero po tym się rozliczamy. Wypłaty tylko i wyłącznie na konto bankowe. Mój numer GG: 53027298 . RE: Oferuję zarobek rzędu kilku tysięcy złotych - marcel_kk - 20-02-2015 20:58 (20-02-2015 19:48)Vivulcia napisał(a): Przyznam szczerze, że jakbym miał wyceniać tą niszę, to byłaby to kwota rzędu kilku tysięcy złotych. Uwaga użytkownik w profilu ma "Kobieta" w rzeczywistości nieudolny gimbus który szuka naiwnych osób co mu będą sprzedawały "gre" na Allegro, przekazywały pieniądze na mBank a niby potem on będzie wysyłał klucze. Kolejny typ co szuka naiwnych, nie dajcie się nabrać na ten kolorowy chłam i obietnice zarobku kilku tysiaków, bo jakby to było prawdziwe to każdy z jego rodziny zarabiałby miesięcznie po 5 tysiaków. Fantazja dzieciaków jest nieobliczalna. Admin do kosza z tym dziadostwem zanim ktoś się nabierze. RE: Oferuję zarobek rzędu kilku tysięcy złotych - majeros - 20-02-2015 21:16 Nie znajdziesz tu naiwnych ludzi oszuście... RE: Oferuję zarobek rzędu kilku tysięcy złotych - piotrekprorok - 20-02-2015 21:17 Temat do kosza. PS: RE: Oferuję zarobek rzędu kilku tysięcy złotych - Vivulcia - 20-02-2015 21:27 marcel_kk - to, że jesteś niewychowany i z samego początku zaczynasz mnie obrażać i wtrącać w to moją rodzinę, to już nie moja sprawa. Natomiast to, że nazywasz mnie oszustem, jest już moją sprawą. Zawsze mogę zgłosić się do tutora i tą metodę sprzedać. Pytanie tylko czy kogokolwiek na to stać. Wystarczy wejść na Allegro i zorientować się po ile dana gra się sprzedaje. Toż to takie proste. Ty zaproponowałeś mi to, żebym Ci kupował i wysyłał klucze i to w 100% jest przecież uczciwe, nie? Mam 100% pewności, że po wszystkim wyślesz mi pieniądze. I jak już po raz kolejny wchodzisz na temat mojej rodziny, to owszem, zdecydowana większość mojej rodziny zarabia powyżej 5 tysięcy. Prorok, pisałem do Ciebie w kwestii hotcasha i jeśli mi odpiszesz, to chciałem się coś podpytać. Działałem wcześniej na firesub. Tak jak wspomniałem, mogę podesłać niszę do tutora, jeśli twierdzicie, że jestem oszustem bez żadnych pokryć. Oferuję zarobek rzędu kilku tysięcy złotych - Sloniasek - 20-02-2015 21:30 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |