zlece wykonanie strony prostej!!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: zlece wykonanie strony prostej!!! (/Temat-zlece-wykonanie-strony-prostej-108729) |
zlece wykonanie strony prostej!!! - zbyszeq - 16-02-2015 19:54 Witam serdecznie, szukam wykonawcy na moje bardzo proste zlecenie. Zlecenie polega na: utworzeniu prostej ale dobrze zabezpieczonej strony opartej na gotowym CMS, bądź właśnej twórczości. Serwis graficznie zrobiony z CSS. Po wejściu na serwis wyskakuje Panel Logowania LOGIN: HASŁO: są 2 opcje logowania, 1. Administrator(ja) 2. Zwykły użytkownik 1. Administrator - może: Generować użytkowników ( jakiś szybki sposób - czyli np login test01, następny test02, następny test03) + losowe hasła które same się będą generowały. Zarządzać użytkownikami( usuwać) Dodawać materiał który będą mogli zobaczyć użytkownicy. 2. Użytkownik - może: zalogować się, zmienić hasło. Czytać zawartość udostępnioną przez Administratora. Gdzie miało by to wygladać tak jakby w komórkach: NAZWA GRY LOGIN HASLO Pozdrawiam RE: zlece wykonanie strony prostej!!! - jergele - 17-02-2015 07:54 wysłałem PW w tej sprawie RE: zlece wykonanie strony prostej!!! - Mailowiec - 17-02-2015 16:04 Napisałem PW. RE: zlece wykonanie strony prostej!!! - marlenakozlowska - 17-02-2015 16:54 ostatnio natrafiłam na taką stronkę zyskoman. pl jest tam sporo firm które zajmują sie wykonywaniem stron internetowych, więc możesz za darmo zamieścić tam ogłoszenie i już chętni będą się do Cb zwracać RE: zlece wykonanie strony prostej!!! - plove - 18-02-2015 00:19 350zł http://www.plovedesign.pl RE: zlece wykonanie strony prostej!!! - zbyszeq - 19-02-2015 00:27 oferta nie aktualna, znalazłem wykonawcę pod dobrej cenie . do zamknięcia Pozdrawiam zlece wykonanie strony prostej!!! - surfer0700 - 21-02-2015 13:28 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |