![]() |
[Zakończony] [Konkurs] Darmowe 900 UV wypozycjonowane pod 111 nisz PPA - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Forumowe Konkursy (/Forum-Forumowe-Konkursy-12) +---- Dział: Konkursy użytkowników (/Forum-Konkursy-uzytkownikow-257) +---- Wątek: [Zakończony] [Konkurs] Darmowe 900 UV wypozycjonowane pod 111 nisz PPA (/Temat-Zakonczony-Konkurs-Darmowe-900-UV-wypozycjonowane-pod-111-nisz-PPA-108349) |
[Zakończony] [Konkurs] Darmowe 900 UV wypozycjonowane pod 111 nisz PPA - lolekxp - 11-02-2015 13:38 Witam wszystkich użytkowników Zarabiam.com! Dziś pragnę ogłosić swój pierwszy konkurs i myślę bardzo pomocny dla nowicjuszy w świecie PPA. Posiadam dwa blogi PPA które posiadają łącznie 111 postów pod najpopularniejsze nisze hacków do gier (gwarantuję że niektóre z nich mam wypozycjonowane na pierwszej stronie google a jedna nawet się trzyma od 2 lat tylko spadła z pierwszej pozycji na czwartą) Blogów już nie aktualizuję od ponad pół roku a mają po 13 i 14 miesięcy a ruch na nich spada, prawdopodobnie będzie coraz mniejszy jak nic z tym nie zrobię. Ogólne wejścia z wyszukiwarek oby dwóch blogów przez te 13 miesięcy wyglądają tak: ![]() ![]() Ofertą w tym konkursie jest przekierowanie moich blogów PPA (czyli w wynikach wyszukiwarki też jak ktoś kliknie na mój blog to przejdzie na Twój) O to małe statystyki dowodzące autentyczności dodawania moich UV po przekierowaniu domeny: 1 Blog (screen zrobiony o 12:00):
![]() 2 Blog (screen zrobiony o 12:00): ![]() Wyszukiwania Google (screen zrobiony o 12:00, staty dziś / wczoraj):
![]() Reszta wejść na bloga pochodzi z zasięgu Facebook'a, Youtube i innych moich źródeł które pozwalają być wyżej w wyszukiwarce google (tacy pośrednicy o dobrym PR)
Mała statystyka wejść z google (wykres):
![]() FAQ: 1. Pod jakie frazy mój blog jest wypromowany? - Łącznie jest to 111 postów z hackami android i facebook (najpopularniejsze gry o wartościowym ruchu) 2. Czy jest możliwość że wpadną mi leady ? - Jest taka, ale to wszystko zależy od jakości Twojej strony i autentyczności contentu jak bardzo przekona ludzi, jeśli coś wygląda słabo i nierealistycznie to czy sam byś wypełnił ofertę ?, ja od ponad pół roku na autopilocie z tych dwóch blogów (czyli nic nie robieniu 6 miesięcy) mam conajmniej 15$ dziennie na dwóch serwisach PPA. 3. Dla kogo jest skierowana oferta? - Głównie dla początkujących PPA, osoby które siędzą ze 2-3 lata tak jak ja w tym raczej mają już swoje sposoby promocji. 4. Czemu akurat te 2 blogi? - Bo mam dużo dużo lepsze a te mają już po 13 miesięcy i są nieaktualizowane od ponad pół roku a dalej wejścia mają, więc jedynie przedłużyłem domeny dla dalszego autopilota który mi i tak zwraca za nie a zawsze jest możliwość rozwijania tych blogów dalej kiedy przyjdzie wena. 5. Jak wygram będę musiał podać ci link do swojego bloga, czy mogę być spokojny? - No cóż sam mam już spore doświadczenie w PPA że kradzież nisz albo inne podobne działania nie wchodzą w grę bo sam potrafię znależć unikatową niszę i na niej zarabiać, nie potrzebuję czyiś pomysłow bo mam swoich nadmiar i brak czasu i weny aby je realizować, pozatym udział w konkursie dobrowolny, jeśli wyczuwasz ryzyko to nie bierz. 6. Mam inne pytania ? - Proszę na PW aby nie zaśmiecać postów konkursowych lub zostawić pytanie pod swoim numerkiem - odpowiem na PW ![]() Konkurs - udział & zakończenie & warunki: 1. Konkurs rozpoczyna się od chwili założenia tego tematu a jego zakończenie dobiegnie końca w Niedzielę 15 lutego o godz: 16:00 2. Aby wziąć udział wystarczy zostawić mi reputa +1 pod tym tematem i dopisać numerek (przykład. 1 post - 1., 2 post - 2. itp) numer losowania będzie losowany przez ilość numerków które pojawią się w tym temacie, jeśli np. będzie tylko 20 osób to wtedy losowanie rozgrywa się miedzy liczbami 1 a 20 co zwiększa Twoje szanse! 3. Zwycięzca zostanie wyłoniony przez stronę https://www.random.org a losowanie zostanie nagrane i filmik losowania zostanie udostępniony w tym temacie (myślę że to najlepsza forma aby dowieść autentyczności iż nie wylosuję osoby którą np. bardziej dażę sympatią od osób które nie znam). ![]() tak więc.. zapraszam serdecznie raczkujących w PPA głównie, ale innym też nie zabraniam wzięcia udziału! Przypominam iż to 100% darmowa oferta pomocy głównie z myślą o początkujących, także jeśli wg. kogoś jest słaba to niech da szanse innym ![]() Wygrana to gwarantowane 900 UV (może nawet więcej bo zaczynam jeszcze pozycjonować blogi aby zwycięzcy jak najwięcej dostarczyć dobrej jakości UV a jeśli zabraknie chociaż 1 UV - dodatkowe 12h przekierowania gratis!) z czego 1/3 pochodzi z wyszukiwarki google a 2/3 FB, YT, i strony o wysokim TrustRank "pośredniczące" link do bloga. Zwyciezca podaje na PW link do swojego bloga na który przekieruję mu ruch ze swoich 2 blogów na 24h (czyli do poniedziałku 16 lutego do godz: 16:00), przypominam aby zapoznać się z FAQ!
Na jednym zwycięzcy się nie skończy! Druga osoba i drugi numerek wygrywa niespodziankę która zostanie ujawniona podczas wygranej! Przy okazji jeśli już podskakują UV to niech też podskakuję bass! Zapraszam na moje seciki na moim wygasłym kanale youtube o którym przypomniałem sobie z skoczną muzyką Tech,Electro,Fidget - Pompki: Klik na obrazek
![]() PUMP PUMP ![]() Na poprawę humoru ![]() RE: [Konkurs] Darmowe 900 UV wypozycjonowane pod 111 nisz PPA - misterzelek - 11-02-2015 13:50 1 ![]() RE: [Konkurs] Darmowe 900 UV wypozycjonowane pod 111 nisz PPA - darmoweprobki - 11-02-2015 14:18 2 ![]() RE: [Konkurs] Darmowe 900 UV wypozycjonowane pod 111 nisz PPA - Sznurek11 - 11-02-2015 14:48 3 ![]() RE: [Konkurs] Darmowe 900 UV wypozycjonowane pod 111 nisz PPA - [T] r u a n [T] - 11-02-2015 14:51 4.. RE: [Konkurs] Darmowe 900 UV wypozycjonowane pod 111 nisz PPA - przemekmax - 11-02-2015 14:52 5 ![]() RE: [Konkurs] Darmowe 900 UV wypozycjonowane pod 111 nisz PPA - mucios - 11-02-2015 14:56 6 ![]() RE: [Konkurs] Darmowe 900 UV wypozycjonowane pod 111 nisz PPA - bossos - 11-02-2015 15:02 7 ![]() RE: [Konkurs] Darmowe 900 UV wypozycjonowane pod 111 nisz PPA - raluh - 11-02-2015 15:14 8 ![]() RE: [Konkurs] Darmowe 900 UV wypozycjonowane pod 111 nisz PPA - MrGabor - 11-02-2015 16:37 9 ![]() |