![]() |
Ocena TeYroXOfficial - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Ocena Handlarzy (/Forum-Ocena-Handlarzy-249) +---- Wątek: Ocena TeYroXOfficial (/Temat-Ocena-TeYroXOfficial-108016) Strony: 1 2 |
Ocena TeYroXOfficial - TeYroXOfficial - 06-02-2015 20:56 Cześć ! Miałeś ze mną jakiś kontakt, wymianę bądź stawiałem Ci skracacz, pomagałem czy coś innego? To dobrze się składa! Czas wystawić mi opinię ![]() Napisz proszę czy była ona pozytywna lub negatywna ![]() RE: Ocena TeYroXOfficial - Kickster - 07-02-2015 01:11 Polecam w 100%, człowiek chętny do pomocy, zero problemu z załatwianiem spraw, polecam jak najbardziej ![]() RE: Ocena TeYroXOfficial - jarunioo7 - 15-02-2015 22:28 Polecam tego ZIOMKA !
![]() 100 pro POZYTYW! ![]() RE: Ocena TeYroXOfficial - RejTom - 16-02-2015 15:41 Polecam! Bardzo rzetelny użytkownik, zamówienie wykonane bardzo dobrze, kontakt wyśmienity. Mega pozytyw. RE: Ocena TeYroXOfficial - DaMi0DoG - 15-06-2015 19:27 Hejo rozumiem ze wieczór dla każdego to inna pora więc jeżeli dostane pieniądze zmienię komentarz na pozytywny. Użytkownik ten zakupił u mnie poradnik nie otrzymałem za niego pieniędzy napisał ze odezwie się wieczorem i tak słuch o nim zaginął . Dowód: https://youtu.be/sq-FzhokRrE Wysłane z mojego SM-350 przy użyciu Tapatalka RE: Ocena TeYroXOfficial - jarunioo7 - 15-06-2015 22:08 Spokojnie, Teyrox na 100 pro zapłaci Ci za ten poradnik chyba że to totalny chłam ![]() RE: Ocena TeYroXOfficial - DaMi0DoG - 15-06-2015 22:10 Pewnie tak ![]() Wysłane z mojego SM-350 przy użyciu Tapatalka Ocena TeYroXOfficial - DaMi0DoG - 17-06-2015 17:06 Zastanawiam się czy każdy myśli ze jestem na tyle głupi ze uwierzę w każde słowo ? Nie dość że sam kradnie to jeszcze oskarża mnie ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-350 przy użyciu Tapatalka RE: Ocena TeYroXOfficial - TeYroXOfficial - 05-09-2015 22:54 (17-06-2015 17:06)DaMi0DoG napisał(a): Zastanawiam się czy każdy myśli ze jestem na tyle głupi ze uwierzę w każde słowo ? Nie dość że sam kradnie to jeszcze oskarża mnie @[DaMi0DoG] huh trochę mnie nie było. Proszę podaj jaki numer GG jest tego pana, sam korzystam z 11110299 które podane jest W MOIM PROFILU NA ZARABIAM.COM. Nikogo nie oszukałem, cały czas mam transakcję z użytkownikiem @[marcel_kk] który może to podtwierdzić. Podaj mi numer jego, muszę go dorwać za psucie wizerunku. Pozatym mam na imię Dawid, a nie Gracjan ![]() RE: Ocena TeYroXOfficial - marcel_kk - 06-09-2015 06:16 @[DaMi0DoG] tyle razy było pisane na forum że zanim przeprowadzisz transakcje poprzez GG to najpierw poprzez prywatną wiadomość na forum zweryfikuj z kim masz do czynienia, bo metoda na podszywanie się pod kogoś jest stara jak najstarszy zawód świata czyli prostytucja ![]() Jednym słowem zapłaciłeś za własną naiwność. @[TeYroXOfficial] tym użytkownikiem przeprowadziłem kilka wymian i to na większe kwoty, nigdy nie było problemów, dla mnie osoba uczciwa. |