Wrzucenie reklam na bloga - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Wordpress (/Forum-Wordpress-360) +--- Wątek: Wrzucenie reklam na bloga (/Temat-Wrzucenie-reklam-na-bloga-107651) |
Wrzucenie reklam na bloga - mucios - 01-02-2015 21:05 Siema, Mam duży problem, a mianowicie muszę wrzucić w kod strony kodzik reklamy. Bloga posiadam na WP. Czy da się to wykonać, a jak tak to gdzie wkleić? Wiadomo kod muszę wkleić tak jak poniżej pomiędzy komendy <head> i </head> Kod: Code installation instructions: RE: Wrzucenie reklam na bloga - Slight - 01-02-2015 21:28 Jaki masz motyw? W ustawieniach motywu powinno być sekcja do wklejenia kodu HEAD. RE: Wrzucenie reklam na bloga - linoskoczek - 01-02-2015 21:54 Wejdź w Wygląd -> Edytor i wybierz plik Nagłówek (header.php). Tam będziesz miał normalnie możliwość edycji tego, co masz w <head> </head>. (01-02-2015 21:28)Slight napisał(a): Jaki masz motyw? W ustawieniach motywu powinno być sekcja do wklejenia kodu HEAD. Szczerze, to nigdy nie widziałem takiego motywu, a trochę ich miałem RE: Wrzucenie reklam na bloga - nafri - 01-02-2015 22:00 W kokpicie: Wygląd -> Edytor znajdujesz i wstawiasz w pliku (Nagłówek) header.php w sekcji head swój kod reklamy. Jak masz zainstalowaną jakąś wtyczkę cache to dodatkowo musisz je wyczyścić i powinno być ok. @linoskoczek uprzedziłes mnie RE: Wrzucenie reklam na bloga - mucios - 01-02-2015 22:06 Dzięki Wszystko śmiga. Wątek do zamknięcia. Wrzucenie reklam na bloga - Sloniasek - 02-02-2015 10:15 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |