Przeniesienie domeny wordpress na własny serwer - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Wordpress (/Forum-Wordpress-360) +--- Wątek: Przeniesienie domeny wordpress na własny serwer (/Temat-Przeniesienie-domeny-wordpress-na-wlasny-serwer-107412) |
Przeniesienie domeny wordpress na własny serwer - ruskiczoug - 29-01-2015 14:55 Witam, Czy możliwe jest przeniesienie lub użycie wykupionej domeny wordpress.org na inny, wykupiony serwer, tak, aby można było na nim zainstalować wersję wordpressa obsługującą wtyczki? RE: Przeniesienie domeny wordpress na własny serwer - Kart - 29-01-2015 18:34 Google boli? https://www.google.pl/search?q=przeniesienie+lub+u%C5%BCycie+wykupionej+domeny+wordpress.org+na+inny&oq=przeniesienie+lub+u%C5%BCycie+wykupionej+domeny+wordpress.org+na+inny&aqs=chrome..69i57&sourceid=chrome&es_sm=0&ie=UTF-8#q=Przeniesienie+domeny+wordpress+na+w%C5%82asny+serwer RE: Przeniesienie domeny wordpress na własny serwer - szymbiel - 29-01-2015 19:32 Dobrze zrozumiałem? Jesteś właścicielem domeny wordpress.org? RE: Przeniesienie domeny wordpress na własny serwer - Qwik - 29-01-2015 19:35 (29-01-2015 19:32)szymbiel napisał(a): Dobrze zrozumiałem? Jesteś właścicielem domeny wordpress.org? Tak,jest. RE: Przeniesienie domeny wordpress na własny serwer - szymbiel - 30-01-2015 10:17 Qwik nie mam pojęcia o co Ci chodzi, może o subdomenę? np qwik.wordpress.org Jak możesz być właścicielem strony prezentującej najpopularniejszego cmsa na świecie? RE: Przeniesienie domeny wordpress na własny serwer - PanCaro - 30-01-2015 18:01 (30-01-2015 10:17)szymbiel napisał(a): Qwik nie mam pojęcia o co Ci chodzi, może o subdomenę? np qwik.wordpress.org Nie może. Za duży sztab ludzi tam pracuje. Zacznijcie wszyscy trochę myśleć Jest początkujący i dla niego bez różnicy napisac jakasnazwa.wordpress.org czy wordpress.org... pewnie nawet nie wie ze to nazywa się subdomena... wielcy znawcy.... RE: Przeniesienie domeny wordpress na własny serwer - szymbiel - 31-01-2015 13:26 Cytat:Nie może. Za duży sztab ludzi tam pracuje. PanCaro masz rację, ale po to jest to forum, żeby pomóc innym, dlatego napisałem prośbę o doprecyzowanie swojego pytania. RE: Przeniesienie domeny wordpress na własny serwer - linoskoczek - 31-01-2015 14:06 Chodzi mu pewnie o subdomenę w domenie Wordpress.com, np. ruskiczoug.wordpress.com Qwik otrzymał miano najbardziej prowokującej osoby na forum w 2014, więc nie daj się wkręcić szymbiel |