![]() |
|
[Lista] For i Wykonawców pod skrypt Zippyshare - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Lista] For i Wykonawców pod skrypt Zippyshare (/Temat-Lista-For-i-Wykonawcow-pod-skrypt-Zippyshare-106468) |
[Lista] For i Wykonawców pod skrypt Zippyshare - AnnaKa - 17-01-2015 15:24 Witajcie, Dziś wrzuciłem skrypt zippyshare (Temat) dlatego postanowiłem że napiszę jak można to wykorzystać. *Skoro już ludzie chcą korzystać z tego skryptu wypada napisać gdzie można umieszczać linki TEMAT (MUZYKA) -Club-Nation -4clubbers -DjOles -Seciki -YouTube -Muzikum -MuzyczneForum -Clubowe -Music Producer -Discopolowo -Discopolodance -Discopolotop -Discopolodance fora Jak już się domyślacie reklamujecie muzykę, możecie dodawać muzykę która już jest ale najlepiej konwertować będą oferty z wersjami które jeszcze nie wyszły! Warto poszukać w internecie gdzieś którkich fragmentów utworów i wrzucać na soundcloud do odsłuchu. I taki player dodawać przy wpisach by zwiększyć wiarygodność. Jeśli chodzi o Disco Polo skupcie się na : -Weekend -Soleo -Piękni i Młodzi -Afterparty -Czadoman Jeśli chodzi o polską muzykę klubową skupcie się na : -Taito -DNF Vnalogic -Clubbasse -Waveshock -Micro -Gabriel Delgado -Kuba Ne!tan -Max Farenthide (Son!k) Jeśli chodzi o EDM : -Showtek -David Guetta -Hardwell -VINAI -Martin Garrix -DubVison -Deorro -Zedd -Dimitri Vegas & Like Mike -KSHMR -R3HAB -NERVO Jeśli chodzi o Hardstyle : -Headhunterz -Wildstylez -ZANY -Coone -Brennan Heart -Psyko Punkz -Noisecontrollers -Atmozfears -Audiofreq Gdzie szukać demówek? -Soundcloud -YouTube Jeśli jakieś błędy są w nazwach przepraszam pisane z głowy ;/ Powodzenia !
RE: [Lista] For i Wykonawców pod skrypt Zippyshare - Ciastek - 17-01-2015 15:41 Dodaj jeszcze Tiesto RE: [Lista] For i Wykonawców pod skrypt Zippyshare - AnnaKa - 17-01-2015 16:24 Tiesto już się spalił
RE: [Lista] For i Wykonawców pod skrypt Zippyshare - [T] r u a n [T] - 17-01-2015 16:32 Przypnij do góry Oliver Heldens Kygo The Chainsmokers Quintino Kryder Don Diablo Sander van Doorn Dyro Dannic Henry Fong Bassjackers Blasterjaxx MAKJ DVBBS Nicky Romero i wielu wielu innych których tracki na beatporcie schodzą jak skóra na małym
RE: [Lista] For i Wykonawców pod skrypt Zippyshare - AnnaKa - 17-01-2015 17:04 Poszło dzięki nie chciałem już więcej wpisywać ale jak już dałeś to ok wrzuciłem.
RE: [Lista] For i Wykonawców pod skrypt Zippyshare - matek697 - 17-01-2015 17:32 Ten landing pod suby się nadaje? .. RE: [Lista] For i Wykonawców pod skrypt Zippyshare - AnnaKa - 17-01-2015 17:35 Może się nadać ale kwestia miejsca i niszy którą promujesz. [Lista] For i Wykonawców pod skrypt Zippyshare - Hybrid1990 - Dzisiaj 12:53 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |