Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Czy jest możliwe zarobienie prawdziwych na blogowaniu? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281)
+--- Dział: Zarabianie na WWW - dyskusje, pytania i odpowiedzi (/Forum-Zarabianie-na-WWW-dyskusje-pytania-i-odpowiedzi-202)
+--- Wątek: Czy jest możliwe zarobienie prawdziwych na blogowaniu? (/Temat-Czy-jest-mozliwe-zarobienie-prawdziwych-na-blogowaniu-105707)

Strony: 1 2

Czy jest możliwe zarobienie prawdziwych na blogowaniu? - gorx - 07-01-2015 23:19

Cześć. Jestem tutaj ponieważ słyszałem, że można w internecie sporo zarobić. Założyłem więc stronę i mocno się zastanowiłem czego nie ma w internecie, ogólny wniosek, to że nie ma szczerości i po prostu założyłem stronę w języku angielski, na której dostarczam cotygodniowe raporty moich statyskyk(zarobków, wizyt itp) oraz akcje marketingowe jakie użyłem(wliczając ich skuteczność). Jeżeli macie jakieś zastrzeżenia co do pomysłu to dajcie znać(wygląd, treść):
strona to: earnonsite.com

RE: Czy jest możliwe zarobienie prawdziwych na blogowaniu? - Barteg - 07-01-2015 23:27

Zarobić można wszędzie. Wystarczy pomyślećSmile

RE: Czy jest możliwe zarobienie prawdziwych na blogowaniu? - Lamojednorożec - 07-01-2015 23:28

@UP:
I to jest najczęściej największy problem

RE: Czy jest możliwe zarobienie prawdziwych na blogowaniu? - PremAccHack - 07-01-2015 23:31

Kominek.es kominek.in itd wystarczy dobry pomysl i ogarnieta strona Smile

RE: Czy jest możliwe zarobienie prawdziwych na blogowaniu? - szymbiel - 11-01-2015 21:58

(07-01-2015 23:19)gorx napisał(a):  (...)po prostu założyłem stronę w języku angielski, na której dostarczam cotygodniowe raporty moich statyskyk(zarobków, wizyt itp) oraz akcje marketingowe jakie użyłem(wliczając ich skuteczność)(...).

Dostarczasz raporty zarobków z czego?

RE: Czy jest możliwe zarobienie prawdziwych na blogowaniu? - marcinpitura - 12-01-2015 21:52

Zarobić można, ale trzeba mieć na tej stronie odpowiedni ruch.

RE: Czy jest możliwe zarobienie prawdziwych na blogowaniu? - rachman - 12-01-2015 23:31

da się zarobić ale potrzeba ruch mieć na stronie. może być mały ale by często kupowali/klikali/itd klienci. łatwiej już sprowadzić duży ruch ale ze słabą konwersją... a nie o to tygryski walczą. reklama kontekstowa to właściwe podejście

RE: Czy jest możliwe zarobienie prawdziwych na blogowaniu? - martak - 14-01-2015 14:44

Zarobić oczywiście można i to sporo, ale trzeba sprowadzić na stronę odpowiedni ruch, a to już nie jest takie proste. To zajęcie dla wytrwałych, bo google nie pozwala nam się nudzić i po każdej większej zmianie algorytmu spora część ludzi z branży nie może narzekać na zbyt dużą ilość czasu.

RE: Czy jest możliwe zarobienie prawdziwych na blogowaniu? - szymbiel - 18-01-2015 13:47

Dobra tematyka bloga. Estetyczna, wartościowa, i unikalna treść, a pieniądze sam przyjdą.

RE: Czy jest możliwe zarobienie prawdziwych na blogowaniu? - marcinkryczka - 26-01-2015 22:37

Zarobić można, ale niema co się nastawiać na łatwe pieniądze, bo pracować trzeba jak wszędzie, a kasa pojawi się dopiero po pewnym czasie (o ile się wcześniej nie odpuści, albo czegoś nie spartoli po drodze).