Reklamy na forum - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281) +--- Dział: Zarabianie na WWW - dyskusje, pytania i odpowiedzi (/Forum-Zarabianie-na-WWW-dyskusje-pytania-i-odpowiedzi-202) +--- Wątek: Reklamy na forum (/Temat-Reklamy-na-forum-105025) |
Reklamy na forum - cheaters24 - 31-12-2014 09:30 Siemka dziś już postawiam całkowicie forum (wykupiona domena +hosting) W styl forum wrzucę skrypt anty ad block i tu mam pytanie, jakie dać reklamy? Forum oczywiście pod tematykę gier, nie martwcie się że forum nie wypali bo mam grupę na fejsie z 1700 osób więc sporo ludu może wbić proszę o jakieś nienachalne reklamy tzn. Nie wyskakujące w nowym oknie a żeby jakieś 30 zł na miesiąc było myślałem nad reklamami gier do rejestracji ale wątpie by ktoś się rejestrował, jak na grupie wrzuciłem to z 8 osób zarejestrowało się i ban :/ za nabijanie kont mimo że nie robiłem RE: Reklamy na forum - 4funsecond - 31-12-2014 09:33 Jak chcesz koniecznie adsense to musisz mieć większą grupę użytkowników. Z tej grupy 1700osob wejdzie zapewne 17. Dołącz do tysiąca grup a może coś więcej wyciągnięsz RE: Reklamy na forum - Admin - 31-12-2014 11:08 adresem strony się podzielisz? RE: Reklamy na forum - cheaters24 - 31-12-2014 11:56 Centrum-gier.pl ale na razie tylko skrypt postawiłem dziś pod wieczór dam odpowiednie działy które z grupą ustaliłem i wgram motyw. Póki co pustka a na komórce za wiele nie zrobię @4funsecond dołączę, nie martw się mam dużo grup w których jestem, mam też pomysły na różne działy jak np. Obstawianie meczów cs go , forum nastawione będzie na szukanie kampanów do gry więc dużo osób powinno wbić RE: Reklamy na forum - szymbiel - 18-01-2015 14:46 jak dla mnie to szablon trochę mdły, chyba, że chcesz go włąśnie roświetlić reklamami |