Świeżak - Za co się zabrać? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Świeżak - Za co się zabrać? (/Temat-Swiezak-Za-co-sie-zabrac-103976) |
Świeżak - Za co się zabrać? - REXQ - 18-12-2014 16:09 Witam wszystkich Jestem Tu nowy lecz od dłuuugiego czasu zaglądam na to forum i w końcu zdecydowałem się zabrać poważnie za zarabianie przez internet. Mam nadzieje że dobrze dobrałem dział a chciałbym zapytać za co najlepiej się zabrać? Chcę poświecić sporo czasu (6-9h) i interesują mnie zarobki powyżej 70zł dziennie (oczywiście nie od razu ale po jakimś miesiącu aktywnej pracy). Za podanie różnych wartoścowych stron, poradników czy zaoferowanie pomocy będę dozgonnie wdzięczny 5! RE: Świeżak - Za co się zabrać? - ebonkyz - 18-12-2014 16:15 SUBSMS: Jeden z lepszych zarobków na początek. Polecam szczególnie http://www.eforsa.pl RE: Świeżak - Za co się zabrać? - broofie - 18-12-2014 16:40 Przy takiej ilosci wolnego czasu robilbym fake hacki i wrzucal na bloga. Pozniej wystarczy zrobic 2 minutowy filmik, wrzucic na YT i automat gotowy Mozesz to podpiac pod PPA lub PPI. RE: Świeżak - Za co się zabrać? - kowczeg - 18-12-2014 19:24 Masz duże oczekiwania, ale uważam że zebranie kilku rzeczy razem może zaowocować. Takie oczekiwane zarobki są realne ale po długim czasie. przejrzałem to i inne fora internetowe, i jeśli pominąć strony dużego ryzyka czeka cie sporo pracy Dobrze jest zacząć choćby od dzwonienia na telefony stacjonarne jeśli masz za darmo te rozmowy Klikanie w reklamy jest dość nużące ale dwa serwisy mógłbym polecić. Skoro już będziesz pracować przy komputerze to niech on zarabia za samą pracę- średnio 0,25 euro na dobę lubię grać, i przerzuciłem się na te gry w których można zarobić - jak policzyłbym - już po 3 tygodniach miałbyś 1 euro bez wkładu własnego mało? może i tak, ale ja zacząłem od zera. szczegóły na PW RE: Świeżak - Za co się zabrać? - trio - 18-12-2014 19:54 Mozesz na przyklad na Clixsense bez wkladu zaczac zarabiac i budowac siatke poleconych, zyski przyjda pozniej ale duza ich czesc to bedzie zysk pasywny z poleconych. Z wkladem znow na WWS, PV, DA czy MAP. Powodzenia. RE: Świeżak - Za co się zabrać? - wyklikany - 18-12-2014 20:25 Na początek polecam Paidverts system bardzo łatwy w obsłudze i zarobki jak na początek niczego sobie RE: Świeżak - Za co się zabrać? - Sloniasek - 18-12-2014 20:45 Proszę zapoznać się z tym tematem: http://zarabiam.pl/jestem-nowy-i-chce-zarabiac-przez-internet/ RE: Świeżak - Za co się zabrać? - REXQ - 18-12-2014 21:16 Super no to temat to przerzucenia co by tutaj nie wisiał Dzięki! Świeżak - Za co się zabrać? - daniel42na - 18-12-2014 21:21 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |