Jest taki plugin? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Wordpress (/Forum-Wordpress-360) +--- Wątek: Jest taki plugin? (/Temat-Jest-taki-plugin-103865) |
Jest taki plugin? - deidara3210 - 16-12-2014 23:46 Witam chciałbym zapytać czy jest możliwość wgrania jakiejś wtyczki/ pluginu żeby zrobić coś w tym stylu że organizuje jakąś loterie, żeby móc w nią wejść dany użytkownik musiał by zakupić "kupon" sms-em/przelewem bankowym/paypalem 2zł np. i ta kwota została by przelana na moje konto paypal a on odblokował by pole do wpisania maila i po kliknięciu np. "weź udział" jego mail został by przesłany na moja skrzynkę z numerkiem ( który to już użytkownik z kolejności skorzystał z tej usługi ) i np. po 100 kupnach "kuponu" to okno by się zablokowało ? RE: Jest taki plugin? - krzysio3001 - 17-12-2014 14:53 Wtyczka, raczej nie. Dawniej w ustawieniach PayPal'a można było dawać link do strony i ktoś mógł robić zakup przez paypal i po zakupie zostaje przeniesiony pod wskazany adres url. Zapewne i jest to do dziś. Jeśli chodzi o płatności sms to pozostaje Ci DotPay lub podobne i po zapłacie przeniesie użytkownika pod url z polem do wpisania e-mail. Jeśli to ma być fake konkurs to lepiej użyj któregoś z serwisów sub/sms, zamiast utrudniać sobie życie RE: Jest taki plugin? - deidara3210 - 18-12-2014 01:36 Sens właśnie w tym że to nie będzie fake konkurs ;/ Z tego co widzę dotpay itp. pobiera strasznie dużą prowizję. Czytałem kiedyś o jakiejś wtyczce chyba woocomerce mógłby mi ktoś wyjaśnić na jakiej zasadzie to działa ? RE: Jest taki plugin? - szymbiel - 11-01-2015 23:43 Bardzo łatwo uruchomić taki konkurs sms na Wordpressie. Pieniądze z smsów wpłyną na konto bankowe, nie na PayPal. Ilość kuponów do sprzedaży można również ograniczyć. Zapraszam na PW. RE: Jest taki plugin? - szymbiel - 12-01-2015 13:00 Pozwoliłem sobie zrobić prezentację działania takich płatności, właśnie pod Wordpress na stronie http://platnosci.skrypty.net.pl Zainteresowanych proszę o kontakt. |