Skracanie linków - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Skracanie linków (/Temat-Skracanie-linkow-103513) |
Skracanie linków - Fumez - 12-12-2014 15:34 Witam, od wczoraj przeglądam to forum ponieważ i jak postanowiłem zarobić w internecie. Najbardziej zainteresował mnie sposób ze skracaniem linków i PPI. PPA i suby to nie dla mnie, nie mam serca tak wrabiać ludzi. Ale wracając do tematu , jak dokładnie działa skracanie linków i jak zacząc? I jeśli ktoś chciałby mi pomentorować to z przyjemnością przyjmę propozycję. Pozdrawiam RE: Skracanie linków - Foxenpl - 12-12-2014 15:44 Wiem, że nie oczekujesz tej odpowiedzi, ale o skracaniu możesz czytać dniami na tym forum, tyle tych tematów związanych z tym sposobem zarabiania. RE: Skracanie linków - Fumez - 12-12-2014 16:00 Rozumiem ,że jest wiele metod to dobrze aczkolwiek ciągle mam nadzieję ,że znajdę mentora. RE: Skracanie linków - jarunioo7 - 12-12-2014 17:16 Napisz do @[MKlikacz]. Dobry mentor, możesz przeczytać efekty jego mentoringu w moim dzienniku: http://zarabiam.com/Temat-jarunioo7-Regularne-zarobki-przyszlosc-w-zarabianiu-w-internecie-99681 Wprowadzi Cie w świat zarabiania na fanpagach Polecam. RE: Skracanie linków - Fumez - 12-12-2014 17:24 Twój dziennik czytałem już wczoraj ,ale dzięki za odpowiedz skontaktuje się z nim . RE: Skracanie linków - Kickster - 12-12-2014 17:56 ja tam twardo będę polecał goscia o nicku mysc Napewno przeznaczy Ci wiecej uwagi niz Klikacz, ale nie żebym cos do niego miał nie! Co by hejtów zaraz nie bylo. RE: Skracanie linków - MKlikacz - 12-12-2014 18:41 a to mysc nie skończył przygody? Tak mi się gdzieś obiło o uszy Poprawcie mnie jak się mylę Jeszcze 2tyg temu chciał zostać moim refem, ale wyszło tak że nie został przyjęty. Skracanie linków - Admin - 12-12-2014 23:59 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |