Konto FB - porada - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Konto FB - porada (/Temat-Konto-FB-porada-103470) Strony: 1 2 |
Konto FB - porada - Voldir - 11-12-2014 18:59 Cześć. Jestem tu nowy ale chciałbym zacząć pracować na sub sms i mam małe pytanko do Was. Mam konto matkę i na tym koncie ok 30 grup. Mam również fake konta i chciałbym dodawać te konta do tych grup i akceptować w grupie kontem matką. Tutaj pojawia się mój problem. Na Matce mam 30 grup a jeśli te konta się "skonczą" ? to jaka jest szansa że nie dostanę bana na grupy na matce i jak dodawać kolejne grupy? w jakim odstępie czasowym? Dziękuję za odpowiedź. RE: Konto FB - porada - Kickster - 11-12-2014 19:05 Dodaj swoja matkę do znajomych (jakkolwiek by to zabrzmiało) i wtedy kontem matką dopisuj do grup, a nie ze fejkiem bedziesz wysylal prośbę a matką akceptował. Bo wtedy blokada murowana po kilku grupach, a tak to mozesz sobie ze 100 grup nawet dodać. Jesli matka nie bedziesz spamowac to nie dostaniesz bana na grupy itd, #potwierdzoneinfo edit: 30 grup na matce to trochę mało swoją drogą RE: Konto FB - porada - Voldir - 11-12-2014 19:49 (11-12-2014 19:05)Kickster napisał(a): Dodaj swoja matkę do znajomych (jakkolwiek by to zabrzmiało) i wtedy kontem matką dopisuj do grup, a nie ze fejkiem bedziesz wysylal prośbę a matką akceptował. Bo wtedy blokada murowana po kilku grupach, a tak to mozesz sobie ze 100 grup nawet dodać. Jesli matka nie bedziesz spamowac to nie dostaniesz bana na grupy itd, #potwierdzoneinfo Właśnie o taką odpowiedź mi chodziło. Dzięki wielkie. A jaką częstotliwością dodawać się do grup matką? Bo mam potwierdzone tel konto i nie chciałbym go stracić. RE: Konto FB - porada - Similquak - 11-12-2014 19:51 Ja zwykle dodawałem się dwa razy dziennie. Rano około 15 grup i wieczorem 15 grup i było spoko RE: Konto FB - porada - Voldir - 11-12-2014 19:58 (11-12-2014 19:51)Similquak napisał(a): Ja zwykle dodawałem się dwa razy dziennie. Rano około 15 grup i wieczorem 15 grup i było spoko Ale przydałoby się poczekać na akceptację i nie dołączać skoro wisi mi np. 10 zaproszeń, prawda? bo czytałem że można za to dostać bana jak dołączyć do 1 a np. parę będzie wisiało. To prawda? RE: Konto FB - porada - MaLiN - 11-12-2014 20:21 To jest dział poradników, a nie pytań. RE: Konto FB - porada - Voldir - 11-12-2014 20:36 (11-12-2014 20:21)MLN napisał(a): To jest dział poradników, a nie pytań. Więc w takim razie gdzie jest "odpowiedni" dział bo jakoś przeglądnąłem całe forum i takowego nie znalazłem. Poza tym temat nie posiada prefiksu poradnik tylko jest bez żadnego. Druga sprawa to moja nazwa. Jeśli tutaj są poradniki a mój wątek nosi nazwę: "Konta FB - porada". To czy ta nazwa aż tak razi w oczy i nie pasuje do tego działu? Nie sądzę. RE: Konto FB - porada - Szrejter - 11-12-2014 21:42 Mnir akurat ta nazwa zmylila bo myslalem ze to jakas porada dla tych co np. Zakladaja konta Dzial - social media tam mozesz napisac tam wszystko dot. Fejsa http://zarabiam.com/Forum-Social-Media-356 RE: Konto FB - porada - Kickster - 12-12-2014 11:36 (11-12-2014 19:49)Voldir napisał(a): Właśnie o taką odpowiedź mi chodziło. Dzięki wielkie. A jaką częstotliwością dodawać się do grup matką? Bo mam potwierdzone tel konto i nie chciałbym go stracić. Jesli dopisujesz sie matka to nie ma ograniczen, mozesz sie i do 100 grup dopisac, klikasz w "Zarządzaj swoimi grupami" i otwierasz po kolei w nowych kartach grupy, nastepnie po prawej stronie w grupie masz "Dodaj znajomego" czy cos w tym stylu i tam dodajesz swojego fejka, ja tak robie i nie ma zadnych ograniczen. Jest to bug fejsa chyba, ktorego na razie nie wyłapali wiec mozna cisnąc do woli ;d I w ciagu jednej godziny matka mozesz dopisac sie do wszystkich grup nawet. RE: Konto FB - porada - rj7rad - 12-12-2014 12:05 Pozwolę sobie podziękować Panom w tym temacie, bo nie wiedziałem o tym sposobie, a widzę, że działa. Dzięki wielkie !! |