Ile czasu zajmuje wam pozyskanie fanów? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Ile czasu zajmuje wam pozyskanie fanów? (/Temat-Ile-czasu-zajmuje-wam-pozyskanie-fanow-103291) |
Ile czasu zajmuje wam pozyskanie fanów? - pokezaju - 08-12-2014 20:12 Cześć wszystkim. Otóż dręczy i męczy mnie te pytanie. Ile czasu średnio wam zajmuje pozyskanie przykładowo pierwszej setki fanów całkowicie od zera, bez wykupywania reklam i promocji płatnej typu share na innych fanpage. Dzisiaj ruszyłem z 4 o konkretnych nazwach: Chińska myśl technologiczna - czyli nowinki technicznie oraz dziwactwa tego kraju 1000 riporst, którymi zgasisz każdego - wiadomo Student płakał jak całkował - fp humorystyczno-pomocniczy Najlepsze powrotu z imprez - rowniez wiadomo. Reklamuje się pod rożnego rodzaju kwejkami i tym podobne. Oczywiście odpowiednio do kategorii. Będę wdzięczny również za jakieś porady czy nakierowanie. Interesuje mnie to od dość dawna ,ale jakoś ostatnio udało mi się zebrać aby próbować sie wybić. Pozdrawiam Ile czasu zajmuje wam pozyskanie fanów? - Admin - 08-12-2014 20:22 TEMAT PRZENIESIONY Moderator uznał że wątek został założony w nieodpowiednim dziale, co skutkowało przeniesieniem tematu. RE: Ile czasu zajmuje wam pozyskanie fanów? - seba274 - 08-12-2014 20:59 Pierwszych fanów, bez wydatków zyskuje się poprzez zaproszenie wszystkich znajomych na fejk koncie(najlepiej damskim). Ja miałem tam około 400 znajomych i przyjęło około 100 osób. Więc jest to moim zdaniem dobry wynik Odp: Ile czasu zajmuje wam pozyskanie fanów? - pokezaju - 08-12-2014 22:35 Właśnie tak jak myślałem, że bez fake acc się nie obejdzie. Jadę na realnym koncie dopisujac jakieś zdanie pod konkretnym kwejkiem lub coś podobnego aby zgadzało się z tematyką mnie więcej. Jak na razie ogółem dało mi to 9 latków na dziś co uważam za dobry wynik jak za zerowy start. Wysyłane z mojego MB860 za pomocą Tapatalk 2 RE: Ile czasu zajmuje wam pozyskanie fanów? - seba274 - 09-12-2014 16:06 Moim zdaniem to tak czy siak powinieneś użyć addmefast lub like4like, bo szczerze to mało osób lajkuje fanpage z 1000 i w dół lajków RE: Ile czasu zajmuje wam pozyskanie fanów? - sirgonzalo7 - 09-12-2014 16:25 Jak się startuje bez żadnego zaplecza fanpage, to ciężko wypromować. Masz kilka opcji, nabić 1k lajków na ddmefast, komentować kwejka, kupic reklame, robić s4s. RE: Ile czasu zajmuje wam pozyskanie fanów? - jarunioo7 - 12-12-2014 18:10 Mi nabicie 100 lajków na fanpage o nazwach takich jak ty masz zajęło by mniej niż 5 minut. Ale to przez to że posiadam ponad 100 fanpage o podobnej tematyce Nigdy nie próbowałem komentować ani w jakikolwiek inny sposób promować fanpage, więc Ci nie doradze.. Ale według mnie najlepiej będzie jak nabijesz pierwszy 1000 like przez AddMeFast Wtedy ludzie inaczej patrzą.. RE: Ile czasu zajmuje wam pozyskanie fanów? - Armin Van Buuren - 17-12-2014 23:46 staraj się żeby twoje posty mialy duzą aktywnosc , lajki udostępnienia etc. wtedy w miare szybko idzie u mnie w ciągu tygodnia około 200 - 300 fanów. a Fan Page dużo nie ma |