![]() |
Dziennik pracy Vuntilo - shorte.st - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik pracy Vuntilo - shorte.st (/Temat-Dziennik-pracy-Vuntilo-shorte-st-102973) |
Dziennik pracy Vuntilo - shorte.st - vuntilo - 03-12-2014 20:39 Witam ! Chcę tutaj zrobić zbiór moich codziennych zarobków z serwisu shorte.st (tak wiem, wiem adf.ly lepszy podobno, ale mi lepiej pracuje się na shorte ![]() Tak więc 1 i 2 grudnia ![]() ![]() ![]() RE: Dziennik pracy Vuntilo - shorte.st - jarunioo7 - 03-12-2014 21:49 Mi też sie lepiej pracuje na shorte.st dlatego przy tym zostaje ![]() Ostatnio na prawde dużo skracaczy tworzy swoje dzienniki ale mało osób zarabia powyżej 100$/msc.. Ostatnio dwóch friendsów Kickster & mysc zaprzestali na jakiś czas zarabianie, a z tego co pamiętam to im i mi najlepiej szło na shorte.st :/ Trzymam kciuki żebyś ty wyrósł na takiego skracacza ![]() Powodzenie! Mógłbyś ustalić jakiś cel ![]() RE: Dziennik pracy Vuntilo - shorte.st - Noozer - 03-12-2014 22:00 Ważne, że idzie do przodu ![]() Powodzenia ! RE: Dziennik pracy Vuntilo - shorte.st - vuntilo - 04-12-2014 08:14 Dzięki za komentarze ! Moim celem na razie jest wyciągniecie jak najwięcej, bo chcę zainwestować w PV (myślicie, że jeszcze się opłaca?) Tym razem 3 grudnia już ze stanem konta po tych 3 dniach ![]() ![]() RE: Dziennik pracy Vuntilo - shorte.st - jarunioo7 - 04-12-2014 14:18 Pniesz sie do góry! ![]() ![]() RE: Dziennik pracy Vuntilo - shorte.st - lukaas96871 - 04-12-2014 14:45 Powodzenia PS. Postaw sobie jakiś cel, będziesz miał motywację żeby to osiągnąć RE: Dziennik pracy Vuntilo - shorte.st - vuntilo - 04-12-2014 15:06 Skuszony zarobkami moich znajomych dziś po południu przeniosłem się jednak na Adf.ly zobaczę jak to będzie przebiegać, jeżeli nie zobaczę różnicy wrócę na shorte ![]() Wracając do PV to lepiej zainwestować tam czy w nowy DigAdz? RE: Dziennik pracy Vuntilo - shorte.st - Willuuus - 04-12-2014 17:14 Powodzenia, bede zagladal. Jesli chodzi o PV i DigAdz to działam w obu. Jesli chcesz zainwestowac teraz to polecam DigAdz i to jak najszybciej. Mozesz wejsc bez wkladu i tak po kilku dniach uzyskasz 800pktow, ktore zagwarantuja Ci darmowe bonusy i naliczenia. A jeszcze lepiej jak wykupisz chociaz jedna reklame za 1$ to od razu masz 1500 pktow i od razu masz wszystkie naliczenia+ bonusy. W razie pytan mozesz smialo pisac to pomoge. Jesli wejdziesz z refa bylbym wdzieczny. RE: Dziennik pracy Vuntilo - shorte.st - jarunioo7 - 04-12-2014 18:48 @[Willuuus] - usuń reffa, tutaj to niezgodne z regulaminem ![]() RE: Dziennik pracy Vuntilo - shorte.st - vuntilo - 05-12-2014 00:02 Jak dla mnie adfly to niewypał ![]() Straciłem popołudniowe publikacje dla adfly i dlatego dziś zarobek niższy, ale nie o dużo ![]() Upewniłem się, że jednak zostanę przy shorte ![]() ![]() |