NOWE promo od eXbino - Bonusy! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324) +--- Dział: Opcje Binarne (/Forum-Opcje-Binarne-339) +--- Wątek: NOWE promo od eXbino - Bonusy! (/Temat-NOWE-promo-od-eXbino-Bonusy-102652) |
NOWE promo od eXbino - Bonusy! - MarcinHelios - 29-11-2014 00:02 eXbino wystartowało z nową promocją dla graczy, tym razem dla wszystkich klientów - nowych, starych informacja pojawiła się na ich stronie www Czyli wystarczy zamieścić gdzieś informację o eXbino, np. jakiś artykuł, link czy grafikę i podesłać namiary (np. screena) do eXbino. "Udostępnij artykuł, logo lub link o http://www.eXbino.com lub http://www.eXbinoG.com na swojej stronie, forum lub na portalu społecznościowym i odbierz od 10 do nawet 50 euro entertainment bonusu na swoim koncie użytkownika. Mamy do rozdania €50.000 bonusu! Skontaktuj się z nami w celu ustalenia warunków współpracy, mailem: info (at) exbinopartners.com lub poprzez Skype: exbino.partners " Można np. u siebie na fejsie na profilu zamieścić jakąś grafikę z linkiem i kilka słów opisu. Zrobić screena i wysłać im na maila. Sprawdzone! Działa Dostałem 50€ za 5 wpisów na facebooku. Mile widziane reputy za podrzucenie informacji RE: NOWE promo od eXbino - Bonusy! - mireck - 29-11-2014 12:57 Na jakiego maila wysłać screeny? RE: NOWE promo od eXbino - Bonusy! - [T] r u a n [T] - 29-11-2014 13:05 mozna to odrazu wyplacic czy trzeba obracac ? RE: NOWE promo od eXbino - Bonusy! - Domel32 - 29-11-2014 14:34 Dzięki za info Napisałem do nich, mam nadzieje, że coś dodadzą do konta, bo mam 40 zł i nic z tym nie można zrobić. Dam znać, jakby co. RE: NOWE promo od eXbino - Bonusy! - boss_ag - 29-11-2014 17:16 Ja w mailu, którego napisałem w języku ojczystym ([email protected]) zawarłem linki do forum gdzie umieściłem informacje o eXbino a także screeny postów na wypadek gdyby podgląd był jedynie dla zarejestrowanych. Dostałem od nich odpowiedz po kilku godzinach, ze mam dosłać swój login i platformę, na której chce dysponować wartością bonusu wiec myślę, ze bonus jest przyznawany bez problemu. Wartość sumy jest mi jeszcze nieznana a wysłałem im 4 linki EDIT Wlasnie otrzymalem maila z informacja zwrotna od pracownikow eXbino. Otoz kazdy z przeslanych im odnosnikow zostal oceniony za pomoca narzedzi google. Kryteriom podlega wartosc strony, na ktorej wpis zostal zawarty a takze posiadane przez nia indeksy. Kazdy link zostal oceniony z osobna i podana jest totalna wartosc. I tak za trzy z nich otrzymalem po 10 Euro, za czwarty 20 i za multireklame kolejne 10 W sumie mam otrzymac 60 Euro. Na dowod cytuje ich podsumowanie zawartego w mailu i szacowany czas realizacji Cytat:Total Advertising Value: 50 Euro + 10 for Multi ads! Total: 60 Euro Mysle, ze warto poswiecic kilkanascie minut na to, o ile pieniadze faktycznie pojawia sie na koncie RE: NOWE promo od eXbino - Bonusy! - mireck - 29-11-2014 22:23 Oo bardzo przydatna informacja!!! RE: NOWE promo od eXbino - Bonusy! - Inwestor25 - 29-11-2014 22:46 Czyli można dostać więcej, niż 50€ bonusu RE: NOWE promo od eXbino - Bonusy! - boss_ag - 29-11-2014 22:49 Wydaje mi się, ze 60 Euro to suma maksymalna, ale ze względu własnie na tą hojność myślę, ze jednak tych pieniędzy na koncie eXbino nie zobaczę A druga sprawa jak wygląda obieg tego bonusu, czy mogę go wypłacić po spełnieniu określonych warunków czy jest to kwota jedynie na inwestycje, ktoś się orientuje ? RE: NOWE promo od eXbino - Bonusy! - NoVi - 29-11-2014 23:10 Co polecacie napisać, jako reklamę exbinoga? I gdzie to reklamowac, żeby tego bonusu dostać? RE: NOWE promo od eXbino - Bonusy! - OctoBerro - 29-11-2014 23:16 Panowie, bonus na pewno dostaniecie. Poprzednia promocja - 100 PLN bez depozytu, wszyscy spełniający warunki regulaminu - dostali bonus. To, co ważne - z mojego doświadczenia (dostałem 20€ bonusu, bo spartoliłem jedną rzecz): - nie spamować wszędzie tym samym tekstem - napisać coś swojego, kilka zdań - dobrze cenią wpisy z facebooka - dobrze oceniają wpisy na dużych forach - można napisać/przygotować reklamę exbino albo exbinog Bonus pewnie dopiszą w poniedziałek - w dzień roboczy. Jeśli chodzi o warunki to zapewne trzeba bonusem obrócić 30 razy by móc go wypłacić. |