qqtubue i unkown error - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: qqtubue i unkown error (/Temat-qqtubue-i-unkown-error-102538) |
qqtubue i unkown error - entreri1pl - 27-11-2014 00:22 Dzisiaj koło południa wrzuciłem parę filmików do promocji na qqTubue, sprawdzam przed chwila, patrzę i zniknęły moje filmy z "In Progress" Są one teraz w "View All" z Statusem "Unkown Error" WTF? Filmy nie zostały bloknięte w żaden sposób przez Youtube ;/ i normalnie mogę je oglądać, lajki z Addmefast nabija... Wie ktoś może o co chodzi? I co z tym będzie? RE: qqtubue i unkown error - entreri1pl - 28-11-2014 13:11 Dobra, temat do usunięcia. Problem rozwiązał się sam, wyświetlenia się powoli nabiły, jest to widocznie tylko jakiś błąd wizualny. qqtubue i unkown error - Sloniasek - 28-11-2014 23:50 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |