![]() |
Rozkręcenie firmy z chemią domową... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Rozkręcenie firmy z chemią domową... (/Temat-Rozkrecenie-firmy-z-chemia-domowa-102302) |
Rozkręcenie firmy z chemią domową... - jarunioo7 - 24-11-2014 00:51 Witam. Wujek założył firme z chemią domową. Produkty są na prawde wysokiej jakości, a co najważniejsze - są nawet do 30% tańsze niż w supermarketach. Póki co sprzedaje po rodzinie/znajomych, a ja dzisiam zostałem jego specjalistą od e-marketingu ![]() Założyłem cztery fanpage (na każde miasto inny), wizualnie wszystko już ładnie wygląda. Planuje rozreklamować to na grupach na facebooku. Mimo wszystko to i tak mało - może przez jakieś fanpage do nich dotrzeć? Co myślicie o kupieniu reklamy na każdy fp ? Jaka grupa docelowa według was będzie najlepsza? Według mnie to od 23-30 lat, kobiety i mężczyźni. W tym wieku ludzie zaczynają myśleć o tym co zrobić, żeby taniej żyć i troche zaoszczędzić.. Może macie jakieś pomysły jak dotrzeć do rodziców przez dzieci? Wtedy poszłaby jakaś reklama na spotted i innych lokalnych... Myślałem o czymś w stylu "Namów rodzine do zakupów za 100 zł i wygraj.. " Licze na wasze opinie ![]() RE: Rozkręcenie firmy z chemią domową... - Szrejter - 24-11-2014 01:02 Na pewno konkursy pomagają, ale trzeba pomysł. Weź może pod uwagę wystawianie na allegro jeżeli masz serio dobre ceny. Kupno reklamy na fb - nie ocenie nie próbowałem, ale myślę, że nie zaszkodzi ![]() RE: Rozkręcenie firmy z chemią domową... - Kede - 24-11-2014 01:03 Sponsorowane wpisy na blogach? (o oszczędzaniu, life style etc). Może seo? Tylko na jakie hasła się wybić raczej nikt nie szuka artykułów chemicznych w googlach ![]() Rozkręcenie firmy z chemią domową... - daniel42na - 21-12-2014 14:38 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |