Ułatw Sobie Życie - Mój kanał na YT - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Ułatw Sobie Życie - Mój kanał na YT (/Temat-Ulatw-Sobie-Zycie-Moj-kanal-na-YT-101996) |
Ułatw Sobie Życie - Mój kanał na YT - Deakron69 - 19-11-2014 18:56 Witam. W życiu forum biorę raczej udział bierny niż czynny, ale postanowiłem podzielić się z wami moim nowym projektem. Oto pierwszy odcinek serii Ułatw Sobie Życie, motywem przewodnim pierwszego odcinka jest kuchnia i jedzenie. https://www.youtube.com/watch?v=EMUhAbzoYgY Proszę o wyrażenie szczerej opinii na temat mojego pomysłu i jego wykonania, możecie mi podrzucać jakieś pomysły, jestem otwarty na wszystkie propozycje. RE: Ułatw Sobie Życie - Mój kanał na YT - xJAmaTOx - 19-11-2014 21:06 Ciężko Ci się będzie wybić. Bardzo znany temat ostatnio, szczególnie przez oglądaczy '5 sposobów na...' Większość z filmu znałem, ale też trochę się dowiedziałem Nie chcę Cie zniechęcać ale film oglądało mi się bardzo nudno.. muzyczka na cymbałkach + obrazki z standardowym tekstem w formie slajdów to nie na te czasy. RE: Ułatw Sobie Życie - Mój kanał na YT - Mevotep - 17-03-2015 20:31 jak już wcześniej napisano: strasznie duża konkurencja ze strony 5 sposobów na RE: Ułatw Sobie Życie - Mój kanał na YT - Deakron69 - 21-11-2016 21:22 Siema 2 dni temu minęły 2 lata od założenia kanału. tak się prezentują statystyki RE: Ułatw Sobie Życie - Mój kanał na YT - xdax1 - 21-11-2016 21:26 No nie powiem, ładnie. Jaki to kanał bo filmik z pierwszego posta nie działa? RE: Ułatw Sobie Życie - Mój kanał na YT - bestek112 - 15-01-2017 23:58 Link z pierwszego posta nie działa, podziel się z nami twoją twórczością RE: Ułatw Sobie Życie - Mój kanał na YT - Deakron69 - 03-02-2017 18:11 Zacząłem na poważnie rozwijać kanał i ostatnie dni bije swoje rekordy oglądalności - wczoraj ok. 30 k wyświetleń. Statystyki: RE: Ułatw Sobie Życie - Mój kanał na YT - saq714 - 04-02-2017 13:21 Napisałbys cos więcej prosisz o opinię ale nie ma jak się do czego odnieść... Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Ułatw Sobie Życie - Mój kanał na YT - Hybrid1990 - 04-11-2019 18:45 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |