Dieta dla pakerów - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Dział Tematyczny (/Forum-Dzial-Tematyczny-116) +---- Dział: Kulinaria (/Forum-Kulinaria-119) +---- Wątek: Dieta dla pakerów (/Temat-Dieta-dla-pakerow-101475) |
Dieta dla pakerów - bart07 - 12-11-2014 14:09 Hej, Jest tu może ktoś, kto regularnie ćwiczyć na siłowni i zna może jakieś przepisy na odpowiednie posiłki? Pytam, bo zaczął mnie nudzić kurczak na parze, ryba i jajka codziennie. Wiem, że ciężko coś znaleźć, ale chociaż żeby raz na jakiś czas coś odmienić, to byłoby dobrze ;P Jakieś pomysły? RE: Dieta dla pakerów - twardy - 12-11-2014 14:27 stejki? 2 RE: Dieta dla pakerów - Oliwa98 - 12-11-2014 14:48 Shake bananowy Kostka chudego twarogu 1-2 banany 300-400ml mleka Wszystko wrzuc do blendera i zmieszaj. Jesli chcesz miec slodsze to opcjonalnie 2 slodziki Dobre zamiast odzywki bialkowej, przy okazji bardzo smaczne. Jesli jestes na cyklu masowym to mozesz dorzucic do shake 100g platkow owsiannych zeby podbic weglowodany Pozdro RE: Dieta dla pakerów - trajbson - 12-11-2014 22:16 wieprzowina,wolowina tego tez proboj nei tylko kurczaka ;p.Zamiast ryzu kasze/makaron. RE: Dieta dla pakerów - full2000 - 12-11-2014 22:18 Tuńczyk. RE: Dieta dla pakerów - malpa2 - 12-11-2014 22:26 ryż, tuńczyk, ogórek kiszony pokrojony i do miski - fajna mieszanka z tego wychodzi RE: Dieta dla pakerów - MaLiN - 12-11-2014 22:29 (12-11-2014 14:48)Oliwa98 napisał(a): Shake bananowy I takie coś można codziennie robić? Czy też lepiej w czasie dni treningowych? RE: Dieta dla pakerów - Stworkowaty - 12-11-2014 22:49 Omlet biszkoptowy z masłem orzechowym / nutellą, bomba kaloryczna, super.. Hamburgery z wołowiny z sosem z majonezu light. Ziemniaki pokrojone z talarki upieczone bez oleju w piekarniku z ziółkami i do tego jakieś mielone. Dużo jest... RE: Dieta dla pakerów - Mad402dox - 12-11-2014 23:12 (12-11-2014 22:49)Stworkowaty napisał(a): Omlet biszkoptowy z masłem orzechowym / nutellą, bomba kaloryczna, super.. Masło orzechowe, nutella, hamburger... Raczej koledze nie oto cho Kolegą szuka posiłków z węglowodanów złożonych & białek, jak robi sucha masę (masę mięśniową) jest to niewskazane take papku jak proponujesz Sam trochę ćwiczę i też mam ten problem ale coś za coś, bez poświęcona efektów nie będzie Polecam Ci luknąć tu http://www.sfd.pl mógł bym zrobić CTRL + C, CTRL + V i tyle ale po co, sam sprawdź i wybierz coś, sporo tego tam na ten temat RE: Dieta dla pakerów - bart07 - 13-11-2014 13:46 Czuje, że po zjedzeniu tego zamiast masy mięśniowej wyrobie sobie pokaźny brzuch ciążowy 2 A tak serio ten koktajl bananowy to świetny pomysł Z rana to dorzucę trochę węgli, to energii będzie na trening albo poranek. Brakowało mi trochę pomysłu na ser i serek wiejski, bo już patrzeć na nie nie mogę.... Co do tuńczyka- to takie wstrętne i drogie w sumie- wolę zainwestować w jakąś makrelkę i sobie z ryżem zjeść- raz próbowałem tego tuńczyka to męczyłem się dość długo nim zjadłem. Dzięki za rady! Jakby ktoś miał jakiś swój fajny przepis, to niech wstawia |