![]() |
Prawo Jazdy - Jak to u was wygladalo? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Prawo Jazdy - Jak to u was wygladalo? (/Temat-Prawo-Jazdy-Jak-to-u-was-wygladalo-100304) |
Prawo Jazdy - Jak to u was wygladalo? - BloNdyN - 25-10-2014 20:24 Serwus Pany! Zalozylem temat w sumie bo chcialem sie dowiedziec jak wygladalo u was zdawanie ![]() poprostu jestem ciekaw jacy z was rajdowcy - tylko szczerze ![]() Sam teraz mam jazdy ale jestem ciekaw u was jak bylo ![]() RE: Prawo Jazdy - Jak to u was wygladalo? - Szaman1644 - 25-10-2014 20:30 To może wypowiem się jako pierwszy ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Prawo Jazdy - Jak to u was wygladalo? - piotrekprorok - 25-10-2014 20:45 To ja wypowiem się jako drugi ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Prawo Jazdy - Jak to u was wygladalo? - BloNdyN - 25-10-2014 21:15 Ja zaczynam jazdy tzn mam 4 goddz wyjezdzone a mialem dopiero 2 lekcje xd U mnie nie jest zle z jazda gorzej z.hamowaniem ale. idzie powoli xd Nie raz za pozno, nie raz za.wczesnie hamuje xd Ale tak to idzie gladko ^^ W pon kolejne jazdy xd Mam nadzieje zdac za 1-szym razem ^^ RE: Prawo Jazdy - Jak to u was wygladalo? - Roxi5017 - 25-10-2014 21:19 Ja się szkole jeszcze, 10h już wyjeżdżone, idzie mi całkiem nieźle (sądzę tak sama i instruktorzy) ^^ Jutro kolejne jazdy, zobaczymy jak mi pójdzie. Instruktor stwierdził, że jestem dziwna, bo z hamulca ręcznego lepiej startuję niż normalnie. Mamy świetną ekipę na prawku, więc czego chcieć więcej... chyba tylko zdania prawka za pierwszym razem. Mam nadzieję, że się uda ![]() RE: Prawo Jazdy - Jak to u was wygladalo? - Klin - 25-10-2014 21:26 Zdane rok temu. Teoria za 2, jazda za 1 RE: Prawo Jazdy - Jak to u was wygladalo? - ZexKox - 25-10-2014 21:37 Zdane rok temu teoria za pierwszym, a jazdy za drugim. Jeśli chodzi o jazdy to za pierwszym razem trafiło mi się auto z bardzo czułym sprzęgłem, przez co uderzyłem w słupek na łuku. Za drugim razem poszło już gładko. Dodam jeszcze, że tak naprawdę uczysz się jeździć dopiero po zdaniu egzaminu. Powodzenia wszystkim zdającym teraz oraz w przyszłości ![]() RE: Prawo Jazdy - Jak to u was wygladalo? - Demon210 - 26-10-2014 00:20 A więc tak zdawałem w maju, pierwsze godziny jazdy byli najgorsze ![]() ![]() Podsumowując zdałem tego samego dnia wszystko z zamachem.. ![]() ![]() RE: Prawo Jazdy - Jak to u was wygladalo? - dawid161622 - 26-10-2014 01:33 Wszystko zdane za 1, na kursach wszystko szło raczej ok, do egzaminów podchodziłem na luzie (bez stresy i niepotrzebnych nerwów). Potwierdzę tu jeszcze słowa ZexKox'a że tak naprawdę jeździć uczymy się dopiero po zdaniu egzaminu, osobiście jeżdżę już ponad rok i to nie mało bo około 100km dziennie, a wciąż codziennie się uczę, wynika to z tego, że prawie zawsze spotyka nas inna sytuacja na drodze, różne zachowanie innych kierowców itp. RE: Prawo Jazdy - Jak to u was wygladalo? - BloNdyN - 26-10-2014 07:12 O tym ze sie uczym jezdzic pozdaniu wiem ^^ Instruktora mam fajnego, na luzie, mozna pozartowac w trakcie jazdy ^^ ogolem jazda mi idzie tylko z hamowaniem nie raz problemy ale mam nadzieje ze jeszcze 1-2 lekcje i bd juz ogarnial ![]() A samochod juz czeka ..... ;> |