![]() |
Dziennik Kapka - skracanie i poszukiwanie innych metod - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik Kapka - skracanie i poszukiwanie innych metod (/Temat-Dziennik-Kapka-skracanie-i-poszukiwanie-innych-metod-100176) |
Dziennik Kapka - skracanie i poszukiwanie innych metod - Kapka - 23-10-2014 23:38 Witam! Mam 17 lat i przygode z zarabianiem zaczelem okolo 2 tygodnie temu. Jednak nie wkladalem w to duzo pracy. Zdazylem zarobic 2.5$ na short.st i uzbierac zaledwie 2.5k like na fanpage. Moj cel jak narazie to 1$ dziennie. Posiadam jeszcze 2 fake konta na fb. Zalozylem ten wątek aby byc systematyczny w swojej pracy. Licze tez na cenne wskazowki uzytkownukow tego forum. ( pisane z telefonu, jutro ten tekst ladnie poprawie. Nie moglem sie powstrzymac od napisani ) STAN: - 2.26$ Short.st - Fanpage 2.4k i 80 like - 2 fake konta do spamu - 5$ zarabione na pewnym programie o którym napisze wkrotce poradnik CEL: - 500 zł w nieokreslony czas, postawilem sobie takie wymaganie które mnie motywuje ![]() - 1$ dziennie na skracaniu (tak na początek) POMOC: Ref link do skracacza: https://shorte.st/ref/014cbf0429 RE: Dziennik Kapka - skracanie i poszukiwanie innych metod - TeYroXOfficial - 23-10-2014 23:57 Postaraj się zwiększyć czas na skracanie (2h powinno wystarczyć), maskuj też linki żeby nie były od razu pod shorte (możesz użyć jednego z opisu, polecam ujeb.ga). Zrób sobie konto matke i podepnij pod to większą ilośc kont tak żebyś nie stracił zapału po banie/weryfikacji. Życze powodzenia i będe obserwować ![]() RE: Dziennik Kapka - skracanie i poszukiwanie innych metod - Kapka - 24-10-2014 06:04 Na czyn polega stworzenie konta matki? Dziekuje za rady i wsparcie. RE: Dziennik Kapka - skracanie i poszukiwanie innych metod - Kickster - 24-10-2014 09:19 Masz fejk konto ktorym jestes dopisany do.duzej ilosci grup i jak zrobisz sobie drugie fejk konto to tym pierwszym dopisujesz sie do grup. W sensie wysylasz sobie zaproszenie do znajomych i potem sie dodajesz. Facebookowi nie podpadasz bo nie wysylasz prosb o dodanie tylko robisz to sam. I w razie bana robisz drugie konto i postepujesz analogicznie. RE: Dziennik Kapka - skracanie i poszukiwanie innych metod - Kapka - 24-10-2014 09:45 Okej, dzięki za wytlumaczenie. RE: Dziennik Kapka - skracanie i poszukiwanie innych metod - jarekb321 - 24-10-2014 11:14 Kickster ja nie rozumiem po co robić jakieś konta matki itd itd i spamować te same grupy po 2-3 razy. Nie lepiej na każdym z kont dodać się do różnych grup? RE: Dziennik Kapka - skracanie i poszukiwanie innych metod - mysc - 24-10-2014 13:14 Nie zrozumiałeś Kickstera. Matka to konto stanowiące zabezpieczenie. Nie spamuje się z niego, służy tylko do przechowywania grup. Gdy na koncie do spamu dostaniesz bana, robisz sobie nowe konto i zapraszasz je z matki do grup. Bez matki, mając na każdym koncie inne grupy - będziesz je tracił w miarę utraty kont (co jest nieuniknione ;]). RE: Dziennik Kapka - skracanie i poszukiwanie innych metod - michal1498 - 24-10-2014 13:28 Jak zrobić konto matka? Gdzie to znajdę? RE: Dziennik Kapka - skracanie i poszukiwanie innych metod - Kapka - 24-10-2014 14:56 Przeczytaj dokladnie co napisali uzytkownicy wyzej. Zaloz poprostu fake konto do fb ktore bedzie sluzyc tylko jaka taka baza grup. RE: Dziennik Kapka - skracanie i poszukiwanie innych metod - jarunioo7 - 24-10-2014 15:38 Konto matka to nie tylko grupy ![]() Ja polecam dodać administratora na realne konto na facebooku - mamy 99% szans że fanpage nie przepadną bo konto jest realne i praktycznie nie możliwe jest że dostaniemy bana ![]() PS. Śledzę i zapraszam do mojego dziennika. Coraz więcej skracających ![]() |