RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - dzejkobs - 05-11-2015 15:46
Dlaczego strona nie działa jak i wszystkie linki do programów?
Już działa
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Ciastek - 05-11-2015 15:47
U mnie to samo ;/
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Majka - 05-11-2015 16:15
U mnie działa wszystko na obecną chwilę, streamy też
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - asiorek - 05-11-2015 16:41
em, to jak pomożę mi ktoś ogarnąc tego iframe?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Leadmore - 06-11-2015 15:52
W związku z dużą ilością reklamacji od operatorów wynikających z nieetycznego promowania programu doładowanie jesteśmy zmuszeni wyłączyć go w ciągu 48h. Prosimy o zaprzestanie promocji tego programu.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Dean Ambrose - 06-11-2015 15:58
No to będzie trzeba pożegnać leadmore i największą stawkę
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - asiorek - 06-11-2015 16:06
Dlaczego konkurencja nie ma takich problemów jakie ma LM? Nigdzie nie widziałem zakazu ksw problemy z doladowaniami dziwne systemy poleconych itd. Czemu np taki leadnow czy hotcash potrafi wypłacić kasę nawet w 5 minut od zlecenia a tutaj trzeba czekać te 7 dni ? Na początku się fajnie zapowiadało ale widzę że jest coraz niżej. Chociaż nie powiem są zalety chociażby podwójnych leadow itd
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - JustinTime - 06-11-2015 16:17
Powód może być taki że im to się nie opłaca, bo muszą zwracać + dodatkowo może nie każdy serwis ma taki ruch w tym programie. O KSW się nie wypowiadam ale pewnie podobnie. Ja tam tu zostaje ze względu na program download ponieważ stawka+konwersja jest na najwyższym poziomie
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - jarunioo7 - 06-11-2015 16:20
Cóż. Taka konwersja była na drugim programie na doładowaniu
Ponad 35% które będę musiał pożegnać na 25% iphona przez te nadużycia. Szkoda..
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Jork - 06-11-2015 16:27
Lipa trochę zawsze 4 stówki byłoby do przodu w ciągu miesiaca na drugim programie
Ciekawe jak bedzie na iphonie konwertować
Szkoda
|