![]() |
[FIFA Online] Terminarz/wyniki i regulamin Oficjalnych Mistrzostw Świata LFE w grze FIFA ONLINE - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [FIFA Online] Terminarz/wyniki i regulamin Oficjalnych Mistrzostw Świata LFE w grze FIFA ONLINE (/Temat-FIFA-Online-Terminarz-wyniki-i-regulamin-Oficjalnych-Mistrzostw-Swiata-LFE-w-grze-FIFA-ONLINE-8664) |
RE: Terminarz/wyniki i regulamin Oficjalnych Mistrzostw Świata LFE w grze FIFA ONLINE - Marello - 26-06-2010 20:24 To było ustawione dałem mu wygrać bo by z grupy nie wyszedł ![]() RE: Terminarz/wyniki i regulamin Oficjalnych Mistrzostw Świata LFE w grze FIFA ONLINE - Jeppers - 30-06-2010 13:23 okej czas rozgrywek grupowych minął... spotkania nierozegrane liczę po 0 punktów i 0 strzelonych oraz straconych goli ![]() zaraz pojawi się aktualizacja ps. Daje jeszcze dwa dni ponieważ jest nowy właściciel reprezentacji RPA. (arczyyy) RE: Terminarz/wyniki i regulamin Oficjalnych Mistrzostw Świata LFE w grze FIFA ONLINE - BartuS - 30-06-2010 14:12 No cóż. Szkoda. Nawet ani 1 bramki nei strzeliłem ;/ Cóż. Może w LM się poprawię ;] Jbc. w LM będe F.C. Barceloną RE: Terminarz/wyniki i regulamin Oficjalnych Mistrzostw Świata LFE w grze FIFA ONLINE - arczyyy - 30-06-2010 14:54 ![]() RE: Terminarz/wyniki i regulamin Oficjalnych Mistrzostw Świata LFE w grze FIFA ONLINE - bmw00 - 30-06-2010 18:15 ja wyjeżdżam 3 lipca i wracam 17 lipca ![]() RE: Terminarz/wyniki i regulamin Oficjalnych Mistrzostw Świata LFE w grze FIFA ONLINE - DNWM - 01-07-2010 14:19 A kiedy tabela do Ligi Mistrzów będzie?? RE: Terminarz/wyniki i regulamin Oficjalnych Mistrzostw Świata LFE w grze FIFA ONLINE - MareKSG - 01-07-2010 16:37 (01-07-2010 14:19)DNWM napisał(a): A kiedy tabela do Ligi Mistrzów będzie?? Najpierw MŚ trzeba skończyć, więc pewnie po MŚ będzie. ![]() RE: Terminarz/wyniki i regulamin Oficjalnych Mistrzostw Świata LFE w grze FIFA ONLINE - Jeppers - 02-07-2010 16:24 Witam Przepraszam wszystkich za opóźnienia ale chciałem każdemu dać szanse ! Ruszamy z kolejną rundą w pierwszym poście macie drabinkę oraz terminy do których należy rozegrać daną rundę. Powodzenia ! Screeny oczywiście wrzucamy ![]() Pozdrawiam ! RE: Terminarz/wyniki i regulamin Oficjalnych Mistrzostw Świata LFE w grze FIFA ONLINE - SZAFI - 02-07-2010 21:53 Wygrałem z Szymikiem ;] ![]() RE: Terminarz/wyniki i regulamin Oficjalnych Mistrzostw Świata LFE w grze FIFA ONLINE - Kicha - 04-07-2010 16:20 Kicha vs DNWM ![]() |