Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) (/Temat-Graj-zarabiaj-i-zgarniaj-nagrody-test-1-141548)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - nitram - 15-12-2016 23:11

To i ja spróbuje swoich sił, kiedyś grało się w plemiona i ogame może to też ogarnę Big Grin

RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - banipunz - 16-12-2016 00:22

Proponowalbym usuniecie opcji wyruszenia na misje bez odebrania nagrod, nie rozumiem w jakim celu wprowadzono taki dziwny zabieg Tongue
Ponadto w przyszlosci fajnie byloby zobaczyc jakas fabule, opisy misji oraz jakies lochy (podobnie jak w shakes&fidget). Dobrym pomyslem byloby podzielenie postaci na role ktore moglby ewoulowac. (byloby to ciekawe urozmaicenie, poniewaz w wiekszosci gier sa do wybory 3 typy postaci: zwaidowca, mag oraz wojownik.) Na przyklad kazdy z graczy najpierw dostaje role obywatela, nastepnie robotnika, konczac na konkretnym rodzaju poszukiwacza przygod Big Grin Ukladajac z tego ciekawe drzewko postaci oraz korzysci ich braku moznaby bylo zrobic z tego naprawde fajna gre przegladarkowa Wink Pomijajac juz spersonalizowane misje i system ulozony w taki sposob aby gra sie nie znudzila po pewnym czasie. Jutro napisze wiadomosc do Ciebie z moimi propozycjami.

RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Styler - 16-12-2016 00:31

(16-12-2016 00:22)banipunz napisał(a):  Proponowalbym usuniecie opcji wyruszenia na misje bez odebrania nagrod, nie rozumiem w jakim celu wprowadzono taki dziwny zabieg Tongue
Ponadto w przyszlosci fajnie byloby zobaczyc jakas fabule, opisy misji oraz jakies lochy (podobnie jak w shakes&fidget). Dobrym pomyslem byloby podzielenie postaci na role ktore moglby ewoulowac. (byloby to ciekawe urozmaicenie, poniewaz w wiekszosci gier sa do wybory 3 typy postaci: zwaidowca, mag oraz wojownik.) Na przyklad kazdy z graczy najpierw dostaje role obywatela, nastepnie robotnika, konczac na konkretnym rodzaju poszukiwacza przygod Big Grin Ukladajac z tego ciekawe drzewko postaci oraz korzysci ich braku moznaby bylo zrobic z tego naprawde fajna gre przegladarkowa Wink Pomijajac juz spersonalizowane misje i system ulozony w taki sposob aby gra sie nie znudzila po pewnym czasie. Jutro napisze wiadomosc do Ciebie z moimi propozycjami.

Ciężko porównywać grę z budżetem sięgającym pewnie setek czy nawet dziesiątek tysięcy robionej przez cały zespół do robionej samemu bez budżetu. Na pewno już mogę powiedzieć, że nie będzie klas postaci jednak lochy mam w planie tak samo jak przebudowanie wypraw.

Chętnie posłucham pozostałych propozycji, czekam na wiadomość.

RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - DonWestbam - 16-12-2016 00:40

A ja za to znalazłem małe dwie literówki u handlarza bursztynem Wink :

3. Za każdy błąd głoszony przez kontakt otrzymasz od 10 do 500 bursztynów (tylko sezony testowe).

Nagrody otzymają jedynie gracze, którzy nie wykorzystywali błędów gry lub się do tego przyznali. - ten powtarza się również w zakładce "nagrody"

RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Styler - 16-12-2016 00:53

(16-12-2016 00:40)DonWestbam napisał(a):  A ja za to znalazłem małe dwie literówki u handlarza bursztynem Wink :

3. Za każdy błąd głoszony przez kontakt otrzymasz od 10 do 500 bursztynów (tylko sezony testowe).

Nagrody otzymają jedynie gracze, którzy nie wykorzystywali błędów gry lub się do tego przyznali. - ten powtarza się również w zakładce "nagrody"

Dzięki. Poprawione i przyznane.

RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Adriano42 - 16-12-2016 01:07

Porady dot. wypraw: "2. Aby odebrać zdobycze z wprawy odczekaj wyznaczony czas i kliknij pojawiający się przycisk "Obejrzyj zdobycze"

Taka mała literówka się wkradła. Ogólnie gra jak na jedną osobę całkiem szybko się rozwija.

Ps. Ranking jakoś aktualizowany czy coś? Bo są gracza z rejestracją wczorajszą, a miał być reset Tongue

RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Styler - 16-12-2016 01:11

(16-12-2016 01:07)Adriano42 napisał(a):  Porady dot. wypraw: "2. Aby odebrać zdobycze z wprawy odczekaj wyznaczony czas i kliknij pojawiający się przycisk "Obejrzyj zdobycze"

Taka mała literówka się wkradła. Ogólnie gra jak na jedną osobę całkiem szybko się rozwija.

Ps. Ranking jakoś aktualizowany czy coś? Bo są gracza z rejestracją wczorajszą, a miał być reset Tongue

Ranking się odświeża na bieżąco, a reset już był przed 16 w czwartek (wczoraj bo już jest po północy). Literówka poprawiona, dzięki.

RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Adriano42 - 16-12-2016 01:12

(16-12-2016 01:11)Styler napisał(a):  
(16-12-2016 01:07)Adriano42 napisał(a):  Porady dot. wypraw: "2. Aby odebrać zdobycze z wprawy odczekaj wyznaczony czas i kliknij pojawiający się przycisk "Obejrzyj zdobycze"

Ranking się odświeża na bieżąco, a reset już był przed 16 w czwartek (wczoraj bo już jest po północy). Literówka poprawiona, dzięki.

Aaa no fakt, zasiedziałem się i zapomniałem że to już 1 nad ranem, wybacz Big Grin

A wykupowanie konta premium rozumiem już działa? Lol

Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Styler - 16-12-2016 01:15

(16-12-2016 01:12)Adriano42 napisał(a):  
(16-12-2016 01:11)Styler napisał(a):  

Aaa no fakt, zasiedziałem się i zapomniałem że to już 1 nad ranem, wybacz Big Grin

A wykupowanie konta premium rozumiem już działa? Lol

Przez SMS na pewno działa, ponieważ niektórzy już wykupili. Przez PayPal/Kartą też powinno działać.

RE: Graj = zarabiaj i zgarniaj nagrody (test #1) - Timax - 16-12-2016 05:07

Chetnie zagram