![]() |
"Piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez piniendzy to h**" - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: "Piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez piniendzy to h**" (/Temat-Piniondze-to-nie-fszysko-ale-fszysko-bez-piniendzy-to-h-132641) |
RE: "Piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez piniendzy to h**" - kaczor89 - 13-06-2016 02:11 Ciekawy i interesujący dziennik, który śledzę już od dłuższego czasu. ![]() ![]() Powodzenia i wysokich zarobków życzę! ![]() RE: "Piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez piniendzy to h**" - Fox90 - 13-06-2016 02:21 Nawet nie wiesz ile pozytywnej energii mi przekazałeś tym wpisem ![]() ![]() Również życzę powodzenia i dużej liczby $$$ na koncie ![]() RE: "Piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez piniendzy to h**" - Fox90 - 13-06-2016 23:28 Dzień 13 ClixSense $3.32/$2.75 Doszła skromna wypłata czyli $11.68. Miałem dzisiaj w planach zacząć trochę podciągać miesięczną średnią jednak wieczorem nie zliczało mi tasków. Przed chwilą sprawdzałem i już wszystko wróciło do normy, ale jakoś już nie mam do tego chęci, postaram się jutro za to zabrać. Mam zamiar robić nawet te taski które są słabo płatne albo te które są jednocześnie i słabo płatne i bardzo czasochłonne, ponieważ już ponad $9 brakuje mi do średniej na tym etapie do wyznaczonego celu. MXRev$hare +2 mini adpack 77/100 Chciałbym się wziąć bardziej za promocję serwisu jednak nie mam na razie za bardzo pomysłu jak ![]() ![]() adboni Za wyświetlenia banera na blogu zarobiłem dzisiaj tylko $0.38 ale nie miałem nawet 500 odsłon strony. Szukam programów które pomogą mi zwiększyć ruch na stronie, póki co korzystam z MX, HitLeap oraz EasyHits4U. Znajomy pokazał mi ciekawy program Traffic2Bittcoin. Już za 0.001 BTC otrzymujemy 10 tysięcy wyświetleń, a ponad to możemy reklamować sam serwis u siebie na stronie co przynosi nam 30% zwrotu ![]() ![]() RE: "Piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez piniendzy to h**" - Fox90 - 14-06-2016 23:18 Dzień 14 ClixSense $0.75/$2.75 Nie działają mi taski, akurat teraz kiedy jest co najmniej kilka ciekawych i mógłbym spokojnie podgonić średnią. Tym samym po raz pierwszy od dnia kiedy mam możliwość robienia tasków czyli jakichś 2 miesięcy nie zrobiłem checlisty. W przypływie złości i frustracji wyskrobałem im niezłego ticketa, mam nadzieje że mnie nie zbanują... MXRev$hare +2 mini adpack 79/100 Za niedługo może się skończyć taka idylla ponieważ zaczną mi wygasać 2 adpacki dziennie no i też coraz bliżej do wygaśnięcia pierwszego milionaire adpack. adboni Za wyświetlenia banera na blogu zarobiłem dzisiaj $1.05 dzięki czemu dokupiłem kolejnego adpacka. RE: "Piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez piniendzy to h**" - Fox90 - 16-06-2016 00:05 Dzień 15 ClixSense $1.52/$2.75 Taski jak nie działały tak nie działają. Na plus można zaliczyć to, że już dostrzegli ten problem i można mieć nadzieję że w miarę szybko się z nim uporają. Coraz gorzej przez to wygląda sytuacja z realizacją miesięcznego celu, ale jeszcze rąk nie załamuję ![]() MXRev$hare +2 mini adpack 81/100 Cały czas oczywiście klikam dziennie 100 reklam oraz 3 zewnętrzne. Dodano nową opcję tj. wyszukiwarkę internetową, dzięki której strona dodatkowo zarabia, cieszy to że cały czas szukają nowych sposobów aby firma miała dodatkowe przychody i była stabilna finansowo. adboni Za wyświetlenia banera na blogu zarobiłem dzisiaj $1.02 dzięki czemu dokupiłem kolejnego adpacka. Mam ich aktualnie 6. Testuję nowy sposób generowania ruchu na stronie, zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() RE: "Piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez piniendzy to h**" - bestek112 - 16-06-2016 00:43 Spoko dziennik, hajs ładnie leci. Życzę powodzenia! ![]() RE: "Piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez piniendzy to h**" - tomek019 - 16-06-2016 06:38 Gdy tak porownac pierwsze posty do tych ostatnich to pozostaje tylko pogratulowac ![]() tapnięte RE: "Piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez piniendzy to h**" - Fox90 - 16-06-2016 09:17 (16-06-2016 06:38)tomek019 napisał(a): Gdy tak porownac pierwsze posty do tych ostatnich to pozostaje tylko pogratulowac No chciałbym, aby ten dziennik zawierał jakieś ciekawe czy dokładniejsze wpisy, jednak zazwyczaj aktualizuję go już w nocy i wtedy różnie bywa z energią ![]() ![]() RE: "Piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez piniendzy to h**" - tomek019 - 16-06-2016 09:37 Chyba zaczne spowrotem robic regularne wpisy w swoim dzienniku ![]() tapnięte RE: "Piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez piniendzy to h**" - Fox90 - 17-06-2016 01:09 Dzień 16 ClixSense $2.75/$2.75 Wróciły taski, a konkretniej to zostało naprawione ich naliczanie ![]() ![]() Zlecone $8.17 do wypłaty. MXRev$hare +2 mini adpack 83/100 Program nie zwalnia tempa ![]() ![]() adboni Za wyświetlenia banera na blogu zarobiłem dzisiaj $2.02. Zakupiłem dzisiaj 3 adpacki i łącznie mam ich już 9. Liczę na to, że jutro wpadnie jakaś większa kwota za ruch na blogu. Bonusy 50zł z SWPanel ![]() |