VanKosiara - dziennik pracy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: VanKosiara - dziennik pracy (/Temat-VanKosiara-dziennik-pracy-71145) |
RE: VanKosiara - dziennik pracy - kamiluspl - 23-03-2014 18:45 Najważniejszy to jest dowód na jej działanie a aplikacja zbyt dopieszczona graficznie to tylko wzbudza podejrzenia. Co prawda ostatni raz w gry grałem jakieś 5 lat temu ale do dziś pamiętam jak wyglądały hacki do różnych mmo fpsów itp. A właśnie kosiara, ostatnio miałem zapytać i zapomniałem Masz do każdego postu filmik,na blogu? Wiadomo, że nie z yt bo trzebabyło codziennie posty edytować; p Ta twoja konwersja to mnie drażni ;p To dlatego że z yt mam mały ruch. Pzdr ! PS. Z jakich nabijaczy viewsów korzystasz? Bo mnie otatnio enchance zawodzi, do SYV muszę gold mebership chyba kupić bo ogranicznik punktów mocno mnie... ogranicza;p U2bviews też coś marnie komenty nabija, na hitleap premium nie mam. Poleć coś RE: VanKosiara - dziennik pracy - makingmoney - 23-03-2014 19:47 Dzięki za odpowiedź. Jaki współczynnik odrzuceń, jeśli nie tajemnica? RE: VanKosiara - dziennik pracy - Coristo - 23-03-2014 19:53 Kosiara i jak się sprawdza ten indekser co kupiłeś ? Wystarcza ci 2k linków dziennie ? RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 23-03-2014 20:06 (23-03-2014 18:45)kamiluspl napisał(a): Masz do każdego postu filmik,na blogu? Wiadomo, że nie z yt bo trzebabyło codziennie posty edytować; p Nie mam filmów w postach. U2BViews, EnchanceViews, HitLeap, SYV. (23-03-2014 19:47)makingmoney napisał(a): Dzięki za odpowiedź. Jaki współczynnik odrzuceń, jeśli nie tajemnica? Nawet nie sprawdzam W PPA/hackach to nie istotne. (23-03-2014 19:53)Coristo napisał(a): Kosiara i jak się sprawdza ten indekser co kupiłeś ? Wystarcza ci 2k linków dziennie ? Zakupiłem 1k jednak. Wystarcza, lecz za miesiąc lub dwa zmieniam pakiet na wyższy. Co do % indeksacji jeszcze nie mogę dużo powiedzieć bo dałem drip feed. RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 24-03-2014 23:32 Rozdział 10
Dzień Dwudziesty Trzeci - Czwarty: PPA Wczoraj: ¦ Zbieranie pkt na promo filmów ¦ Linkowanie + Indeksowanie 24/7 na VPS ¦ Promowanie filmów ¦ Dodawanie +1 na G+ ¦ Napisanie posta na starym blogu Dzisiaj: ¦ Zbieranie pkt na promo filmów ¦ Linkowanie + Indeksowanie 24/7 na VPS ¦ Promowanie filmów ¦ Re-upload filmu ¦ Upload nowego filmu Kod: Today's earnigs $16.76 Kod: Yesterday's earnigs $48.12 Kod: Month's earnings $813/700 Aktualnie jestem na wymianie Polsko-Ukraińskiej (proszę o nie pisanie głupich żartów o Krymie..). Jesteśmy aktualnie w Polsce, ja do Ukrainy jadę w październiku (o ile sytuacja w ich kraju na to pozwoli). Tylko dzisiaj miałem chwilę na pracę, może jutro znajdzie się 1 godzina ale od piątku już praktycznie nic bo będę padnięty. Pozdrawiam oraz zapraszam do śledzenia moja dziennika. RE: VanKosiara - dziennik pracy - Coristo - 26-03-2014 22:54 Jakie paramki masz na VPS'ie pod GSA ? Ile wątków ustawiłeś w GSA ? RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 26-03-2014 23:03 110 wątków. Paramki VPS to 3gb RAM, 18gb pojemności (ssd), 2 rdzenie na Xeon ( nie pamiętam taktowania ale chyba 2.8GHz). Na pokładnie Winda server 2008. Odp: VanKosiara - dziennik pracy - Damkofr - 26-03-2014 23:06 widzę że nadal ci ładnie idzie. Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 31-03-2014 22:15 Koniec Księgi Dziesiątej
Dzień WASZ PASTOR POWRÓCIŁ: PPA Od napisanie poprzedniego wpisu: ¦ Zbieranie pkt na promo filmów ¦ Linkowanie + Indeksowanie 24/7 na VPS ¦ Jakieś tam promowanie filmów ¦ Dodawanie +1 do G+ ¦ Reupload kilku filmów ¦ Upload 2-3 nowych filmów (spokojnie, dzisiaj padły ) ¦ Zrobienie hacka w VB ¦ Pierdoły Dzisiaj: ¦ Zbieranie pkt na promo filmów ¦ Linkowanie + Indeksowanie 24/7 na VPS ¦ Mocniejsze promowanie filmów Kod: Today's earnigs $35.08 Kod: Yesterday's earnigs $26.99 Kod: Month's earnings $1046/700 Nie chcę mi się robić ok. 6 screenów Ale jeżeli chodzi o kliki to standardowo między 230-300, chociaż dziś trochę mniej. Średnia konwersją na poziomie 7-9% Ten miesiąc był jednym wielkim fartem. Nie progresem. O progresie można byłoby mówić gdyby chociaż na stałe zwiększyła mi się liczba klików o X. Francji, Holandii i dobrych Austrii w tym miesiącu na moje oko było ok. 40-50. Liczę w końcu na jakiś progres, bo naprawdę nie długo zostanę okrzyknięty człowiekiem zerowego progresu i stania jak przysłowiowy ch.. Chociaż humor poprawia pierwszy tysiak w miesiąc Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) Pozdrawiam oraz zapraszam do śledzenia moja dziennika. RE: VanKosiara - dziennik pracy - Traw3k - 31-03-2014 23:21 Gratulacje wyniku (fartu). Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) |