Papierosy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +---- Dział: Ciekawe Dyskusje (/Forum-Ciekawe-Dyskusje-328) +---- Wątek: Papierosy (/Temat-Papierosy-89968) |
RE: Papierosy - mathkaczy - 30-01-2015 22:54 nie palę papierosów .. RE: Papierosy - miras4567 - 22-02-2015 12:26 Jak dobrze, że nie pale w papierosach to cała tablica Mendelejewa chyba jest2 RE: Papierosy - selfie - 22-02-2015 12:50 Kiedyś byłem w szpitalu u mojej babci i na tym samym oddziale leżał chłopak 17-lat- nigdy nie pił, nie palił, zdrowo się odżywiał bo chciał zostać sportowcem a dostał raka. Jak przyszedłem drugi raz to już go nie było. Dlatego wiele zależy od genów (mnóstwo osób będzie palić i dożyją sędziwego wieku a większość tylko przyspieszy rozwój i przebudzenie nowotworu) Ja mam 18 lat rocznikowo, palę od 15 roku życia a wiek moich płuc ocenia się na 21 lat więc jest dosyć dobrze. Natomiast palę Parker&Simson tytoń i skręcam RE: Papierosy - Damkofr - 22-02-2015 23:51 (22-02-2015 12:50)selfie napisał(a): Kiedyś byłem w szpitalu u mojej babci i na tym samym oddziale leżał chłopak 17-lat- nigdy nie pił, nie palił, zdrowo się odżywiał bo chciał zostać sportowcem a dostał raka. Jak przyszedłem drugi raz to już go nie było. Dlatego wiele zależy od genów (mnóstwo osób będzie palić i dożyją sędziwego wieku a większość tylko przyspieszy rozwój i przebudzenie nowotworu)Wcale bym się nie cieszył na twoim miejscu bo narazie 3 lata palisz i jeszcze masz młode płuca w wieku 30 lat twoje płuca pewnie będą wyglądały na 50. Papierosy to shit i nie rozumiem po co to palić. Nie wierzę żeby ktoś od spróbowania od razu się uzaleznil. Najczęściej jest tak że w gimbie się pali samemu nie wie po co ale koledzy palą więc nie może się wyróżniać. RE: Papierosy - Max998 - 22-02-2015 23:55 Wielu moich znajomych już za czasów szkoły (1 gimnazjum i wyżej) się jarali paleniem papierosów a mnie to nigdy nie pociągało, wręcz przeciwnie. Nie paliłem ie raczej nie zapalę. RE: Papierosy - goodstuff - 14-03-2015 20:45 szkoda komentować, największa głupota jaką można zrobić to wkręcić się w ten shit RE: Papierosy - Sloniasek - 14-03-2015 21:03 Paliłem ponad 12 lat , głupota z dzieciństwa, postanowiłem rzucić palenie ze wspomagaczem i się póki co to udaje. Nie palę od miesiąca i 2 tygodni , nie warto się tym truć hehe dlatego młodzi nie wciągajcie się w to gówno RE: Papierosy - Pumba* - 14-03-2015 21:55 U mnie w gimbazie palą prawie wszyscy ja nie palę po po prostu się boje konsekwencji i mnie przy okazji nie ciągnie do tego moja mama nie pali tata też RE: Papierosy - MrocznyKILL - 15-03-2015 00:27 Rzuć palenie razem ze mną RE: Papierosy - tomswi - 15-03-2015 09:13 Młodzież(najczęściej gimbaza) pali pod przymusem tekstów "No zapal, co tam jeden papieros" "Fajnie będzie" itp. itd.Osobiście będąc kilka lat temu w gimbazie(choć myślę , że wtedy były jeszcze gimnazja) nie raz musiałem odpowiadać nie. Nigdy w życiu nie paliłem , a na dym papierosowy jestem strasznie wyczulony , wręcz nie mogę przebywać w pobliżu osób palących. Z tego co wiem jeden kolega z mojej klasy palił od 9 roku życia i zmarł w wieku 23 na raka. Niby to nie my decydujemy o chorobie bo to geny w większości , ale z pewnością pożył by trochę dłużej. Aż strach pomyśleć co będzie z dzieciakami , które teraz palą gdzieś w krzakach i mają po 7-8 lat , bo ich braciszek mądry namówił. |