![]() |
Zabawa forumowa. Historyjka... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Zabawa forumowa. Historyjka... (/Temat-Zabawa-forumowa-Historyjka-23476) |
- krzysiek349 - 19-07-2008 14:28 Jechałem samochodem i słuchałem muzyki. Bardzo się cieszyłem gdyż dzisiaj strzeliłem focha mojej koleżance. Zrobiłem jej to ponieważ pałałem do niej gniewem i bólem serca stwierdziłem że, Mietek pije wódke. Nastepnego dnia wstawajac z Mietkiem i Edkiem pomyślałem o mojej flaszce która była wypita. Postanowiliśmy pójść do spożywczego po kolejne. Niestetym nie mieliśmy pieniędzy. Wtedy na drodze spotkalismy żubra - travispl - 19-07-2008 15:42 Jechałem samochodem i słuchałem muzyki. Bardzo się cieszyłem gdyż dzisiaj strzeliłem focha mojej koleżance. Zrobiłem jej to ponieważ pałałem do niej gniewem i bólem serca stwierdziłem że, Mietek pije wódke. Nastepnego dnia wstawajac z Mietkiem i Edkiem pomyślałem o mojej flaszce która była wypita. Postanowiliśmy pójść do spożywczego po kolejne. Niestetym nie mieliśmy pieniędzy. Wtedy na drodze spotkalismy żubra który - piechu - 19-07-2008 15:53 Jechałem samochodem i słuchałem muzyki. Bardzo się cieszyłem gdyż dzisiaj strzeliłem focha mojej koleżance. Zrobiłem jej to ponieważ pałałem do niej gniewem i bólem serca stwierdziłem że, Mietek pije wódke. Nastepnego dnia wstawajac z Mietkiem i Edkiem pomyślałem o mojej flaszce która była wypita. Postanowiliśmy pójść do spożywczego po kolejne. Niestetym nie mieliśmy pieniędzy. Wtedy na drodze spotkalismy żubra który stal - betxp - 19-07-2008 16:15 Jechałem samochodem i słuchałem muzyki. Bardzo się cieszyłem gdyż dzisiaj strzeliłem focha mojej koleżance. Zrobiłem jej to ponieważ pałałem do niej gniewem i bólem serca stwierdziłem że, Mietek pije wódke. Nastepnego dnia wstawajac z Mietkiem i Edkiem pomyślałem o mojej flaszce która była wypita. Postanowiliśmy pójść do spożywczego po kolejne. Niestetym nie mieliśmy pieniędzy. Wtedy na drodze spotkalismy żubra który stal niedaleko - mjs17 - 19-07-2008 17:03 Jechałem samochodem i słuchałem muzyki. Bardzo się cieszyłem gdyż dzisiaj strzeliłem focha mojej koleżance. Zrobiłem jej to ponieważ pałałem do niej gniewem i bólem serca stwierdziłem że, Mietek pije wódke. Nastepnego dnia wstawajac z Mietkiem i Edkiem pomyślałem o mojej flaszce która była wypita. Postanowiliśmy pójść do spożywczego po kolejne. Niestetym nie mieliśmy pieniędzy. Wtedy na drodze spotkalismy żubra który stal niedaleko mojej - travispl - 20-07-2008 13:57 Jechałem samochodem i słuchałem muzyki. Bardzo się cieszyłem gdyż dzisiaj strzeliłem focha mojej koleżance. Zrobiłem jej to ponieważ pałałem do niej gniewem i bólem serca stwierdziłem że, Mietek pije wódke. Nastepnego dnia wstawajac z Mietkiem i Edkiem pomyślałem o mojej flaszce która była wypita. Postanowiliśmy pójść do spożywczego po kolejne. Niestetym nie mieliśmy pieniędzy. Wtedy na drodze spotkalismy żubra który stal niedaleko mojej starej :mrgreen: - piechu - 20-07-2008 13:58 Jechałem samochodem i słuchałem muzyki. Bardzo się cieszyłem gdyż dzisiaj strzeliłem focha mojej koleżance. Zrobiłem jej to ponieważ pałałem do niej gniewem i bólem serca stwierdziłem że, Mietek pije wódke. Nastepnego dnia wstawajac z Mietkiem i Edkiem pomyślałem o mojej flaszce która była wypita. Postanowiliśmy pójść do spożywczego po kolejne. Niestetym nie mieliśmy pieniędzy. Wtedy na drodze spotkalismy żubra który stal niedaleko mojej starej ktora - Marszalll - 20-07-2008 14:00 Jechałem samochodem i słuchałem muzyki. Bardzo się cieszyłem gdyż dzisiaj strzeliłem focha mojej koleżance. Zrobiłem jej to ponieważ pałałem do niej gniewem i bólem serca stwierdziłem że, Mietek pije wódke. Nastepnego dnia wstawajac z Mietkiem i Edkiem pomyślałem o mojej flaszce która była wypita. Postanowiliśmy pójść do spożywczego po kolejne. Niestetym nie mieliśmy pieniędzy. Wtedy na drodze spotkalismy żubra który stal niedaleko mojej starej lecz - piechu - 20-07-2008 14:05 zle znajdles moj ostatni wyraz ;p Jechałem samochodem i słuchałem muzyki. Bardzo się cieszyłem gdyż dzisiaj strzeliłem focha mojej koleżance. Zrobiłem jej to ponieważ pałałem do niej gniewem i bólem serca stwierdziłem że, Mietek pije wódke. Nastepnego dnia wstawajac z Mietkiem i Edkiem pomyślałem o mojej flaszce która była wypita. Postanowiliśmy pójść do spożywczego po kolejne. Niestetym nie mieliśmy pieniędzy. Wtedy na drodze spotkalismy żubra który stal niedaleko mojej starej ktora - biegi92 - 20-07-2008 14:33 Jechałem samochodem i słuchałem muzyki. Bardzo się cieszyłem gdyż dzisiaj strzeliłem focha mojej koleżance. Zrobiłem jej to ponieważ pałałem do niej gniewem i bólem serca stwierdziłem że, Mietek pije wódke. Nastepnego dnia wstawajac z Mietkiem i Edkiem pomyślałem o mojej flaszce która była wypita. Postanowiliśmy pójść do spożywczego po kolejne. Niestetym nie mieliśmy pieniędzy. Wtedy na drodze spotkalismy żubra który stal niedaleko mojej starej ktora robiła |