nieaktualne - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Hide Kosz (/Forum-Hide-Kosz-271) +---- Wątek: nieaktualne (/Temat-nieaktualne-20465) |
- piechu - 18-05-2008 20:38 hahaha ;p no tak to juz bys zarobil :mrgreen: - Tomsh - 18-05-2008 20:42 I znowu zaczyna się dziać jak z ofertami makaja... Jeszcze pomysł nawet nie wszedł w życie, a wy już się kłucicie o pieniądze... Może wogóle nie być z tego pieniędzy, a może być tyle że dla każdego wystarczy. Z tego tematu robi się wielki SPAM. Najpierw znajdzcie firme, potem zarabiajcie, a dzielenie zysków zostawcie na potem... - piechu - 18-05-2008 20:47 tomsh przeciez to zarty - JereManU - 18-05-2008 20:48 Firmę już zaproponowałem. :-) - Tomsh - 18-05-2008 20:54 Sorki, jestem dzisiaj za bardzo... poważny :-) Ale troszeczke spamujecie :-P Moim zdaniem najlepiej byłoby z tego co mamy niby "zarobić" przeznaczyć na reklame i/lub hosting itp forum, wiadomo im więcej ludu tym wyzsze zarobki. - BizNET - 18-05-2008 21:07 Cytat:Moim zdaniem najlepiej byłoby z tego co mamy niby "zarobić" przeznaczyć na reklame i/lub hosting itp forum, wiadomo im więcej ludu tym wyzsze zarobki. Pomysł dobry dla forum, jednak tak jak pisałem 50% szło by na reklamy. Koszty domen i serwera pokrywam ja - evolucja - 19-05-2008 11:16 BizNET, gdzie ten obiecany nowy hosting? już kilka tygodni temu mieliśmy siedzieć na nazwie.pl... a tak to dalej na hostingu za 5 zł się męczymy :evil2: co do reklam; i tak już są więc czy będzie więcej to różnicy nie robi... - BizNET - 19-05-2008 13:21 Cytat:a tak to dalej na hostingu za 5 zł się męczymy Męczysz się? Żegnam Nie trzymam Cię tu! Co do zmiany nie jest to kwestia kasy a braku czasu! Jeśli przeszkadza komuś to tak jak evolucji wyjście jest jedno... ŻEGNAM - piechu - 19-05-2008 13:46 BizNET napisał(a):Jeśli przeszkadza komuś to tak jak evolucji wyjście jest jedno... ŻEGNAM no racja nikt tu przymusowo nie siedzi a ja nawet tych reklam nie zauwazam - biegi92 - 21-05-2008 13:43 sorry ale po co wogole jest ten temat? BizNET - nie rozumiem Ciebie, to jest twoje forum i ty nim rzadzisz i rob co chcesz i olej innych...Do reszty - powiniscie sie cieszyc ze Xonic idzie Wam na reke i was pyta o wasze zdanie a Wy jeszzce macie zal? Jak on bedzie chcial to i moze nawe tz tego forum "szambo" zrobic...to jego sprawa wie ctakie docinki zatrzymajcie dla siebie :-( |