Gold-Lead Nowa Sieć Znakomitych Programów Partnerskich - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Gold-Lead Nowa Sieć Znakomitych Programów Partnerskich (/Temat-Gold-Lead-Nowa-Siec-Znakomitych-Programow-Partnerskich-135973) |
RE: Gold-Lead Nowa Sieć Znakomitych Programów Partnerskich - Gold Media - 22-07-2016 17:48 Denerwuje się czytając jak jakiś pedał pisze na odległość co innego jak by powiedział wprost Ja więcej sam zarobie jak na tych zacnych userach RE: Gold-Lead Nowa Sieć Znakomitych Programów Partnerskich - mikuss - 22-07-2016 17:51 (22-07-2016 17:48)Gold Media napisał(a): Ja więcej sam zarobie jak na tych zacnych userach To szerokości bo nie rozumiem sensu prowadzenia serwisu jak ludzie nie są potrzebni, poproś o ban na konto nikt tutaj myślę nie będzie protestował przed takim rozwiązaniem co do CB RE: Gold-Lead Nowa Sieć Znakomitych Programów Partnerskich - jarunioo7 - 22-07-2016 17:53 Dobra.. Nie daje moich danych osobowych bylekomu. Tobie tym bardziej nie dam.. Poinformowaliście gdzieś o tym jak działają wasze oferty? To może ja powiem bo stawka 25zł / leada czy tam 11 zł to całkiem sporo ale mało osób orientuje się jak to działa: "Koszt wysłania SMS wynosi 2x 25 zł 30.75 zł brutto oraz w drugim etapie 2x 25,00 zł 30,75 zł brutto." Użytkownik wchodzi na strone, chce wypełnić oferte i wyświetla mu się informacja o premium sms. A dokładniej: Po wypełnieniu oferty pojawia mu się napis: "GRATULUJEMY! WYGRYWASZ KARTĘ PODARUNKOWĄ Jeszcze tylko musimy zweryfikować twoją tożsamość Prosimy wysłać 2x SMS o treści HP.NEW pod numer: 92550 Następnie wpisz otrzymane kody poniżej: Uwaga: Wysłanie 2 sms jest niezbędne, inaczej aplikacja nie zadziała." A użytkownik gold-lead.pl dostaje tylko jednego leada.. Powiedz mi czy pisanie: "GRATULUJEMY! WYGRYWASZ KARTĘ PODARUNKOWĄ Jeszcze tylko musimy zweryfikować twoją tożsamość" jest legalne? Dalej chcesz mnie straszyć sądem? (22-07-2016 17:48)Gold Media napisał(a): Denerwuje się czytając jak jakiś pedał pisze na odległość co innego jak by powiedział wprost Ja więcej sam zarobie jak na tych zacnych userach Strzał w stopę.. EDIT: (22-07-2016 17:44)Gold Media napisał(a): Macie Racje Temat do zamknięcie Proszę o usunięcie Widzę że już po serwisie.. Nie zapomnijcie zmienić tego NIP'u w regulaminie bo dalej nie zmieniony na prawidłowy.. RE: Gold-Lead Nowa Sieć Znakomitych Programów Partnerskich - Gold Media - 22-07-2016 17:53 Poprosiłem już o usunięcie tematu ośle pisałem wcześniej. Jest legalne .... nie wiesz jak działa system Serwis ma się dobrze i będzie się szybciej rozwijał niż twój umysł. RE: Gold-Lead Nowa Sieć Znakomitych Programów Partnerskich - mikuss - 22-07-2016 17:57 (22-07-2016 17:53)Gold Media napisał(a): Poprosiłem już o usunięcie tematu ośle pisałem wcześniej. Piękny słownik do ludzi z których mogłeś mieć zarobek. Dorośnij dzieciaku @[piotrekprorok] Obrażanie innych i im ubliżanie nie będzie chyba w Naszej forumowej rodzinie tolerowane RE: Gold-Lead Nowa Sieć Znakomitych Programów Partnerskich - Gold Media - 22-07-2016 18:00 Mikus czekaj na wiadomość od wp za robienie emaili botem postanowiłem zgłosić sytuacje Czy to jest legalne ? RE: Gold-Lead Nowa Sieć Znakomitych Programów Partnerskich - Vasaki - 22-07-2016 18:09 (22-07-2016 17:53)Gold Media napisał(a): Poprosiłem już o usunięcie tematu ośle pisałem wcześniej. Zaczerpnięta informacja od właściciela jednego z serwisów i potwierdzona przez drugiego właściciela konkurencyjnego serwisu. W przypadku gdy oferta informuje jednoznacznie o zawarciu umowy na odległość w tym wypadku jest to jasna informacja o wygraniu karty to osoba weryfikująca ma obowiązek tę kartę przekazać. W innym wypadku dochodzi do oszustwa i może podlegać ble ble ble ble... Dalej już nie chce mi się przepisywać co fajniejszych fragmentów Ale po tym jak zobaczyłem TO: http://www.se.pl/wiadomosci/polska/wytropili-ich-po-sladach-krwi_220175.html Powiedziałem sobie, że jeżeli taką robotę potraficie spierdzielić to spierdzielenie loading page to żaden problem już Zostań moim mentorem ! Lekcja pierwsza: jak otworzyć serwis PPA? - Otwierasz - Nie zmieniasz nic w regulaminach itp. (bo i po co) - Informujesz o tym największe forum o zarabianiu przez internet w Polsce - Wykłócasz się z nimi - Wyzywasz ich od $%#@$% - Prosisz o zamknięcie tematu jednocześnie licząc że sąd uzna ich reakcje za agresywną i zażąda wypłaty zadośćuczynienia za krzywdy psychiczne - Liczysz pieniądze RE: Gold-Lead Nowa Sieć Znakomitych Programów Partnerskich - Damian0820 - 22-07-2016 18:10 Zamkną go w łagrze. Coraz bardziej się pogrążasz. Gold-Lead Nowa Sieć Znakomitych Programów Partnerskich - Coristo - 22-07-2016 19:08 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |