W drodze na szczyt - strony sprzedażowe - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: W drodze na szczyt - strony sprzedażowe (/Temat-W-drodze-na-szczyt-strony-sprzedazowe-128927) |
RE: W drodze na szczyt - strony sprzedażowe - GelO - 06-06-2016 21:56 Gratuluję pierwszej sprzedaży! Dziennik obserwuję od początku i jako iż sam się interesuję seo to Ci kibicuję w osiąganiu jak najlepszych wyników i bardzo fajnie się czyta jak widać jaki konkretnie progres jest jeśli chodzi o pozycje Pisałeś wcześniej, że Twoja edukacja opiera się na książkach- masz jakieś ciekawe pozycje, do których na pewno warto zajrzeć? Pozdrawiam i życzę dobrych wyników RE: W drodze na szczyt - strony sprzedażowe - ivandzms - 07-06-2016 14:18 (06-06-2016 21:56)GelO napisał(a): Gratuluję pierwszej sprzedaży! Dziennik obserwuję od początku i jako iż sam się interesuję seo to Ci kibicuję w osiąganiu jak najlepszych wyników i bardzo fajnie się czyta jak widać jaki konkretnie progres jest jeśli chodzi o pozycje Pisałeś wcześniej, że Twoja edukacja opiera się na książkach- masz jakieś ciekawe pozycje, do których na pewno warto zajrzeć? Pozdrawiam i życzę dobrych wyników To znaczy opiera się bardziej na zdobytym doświadczeniu. Zaczęło się od zwykłego "nawalaj linkami gdzie się da". Na rozwój tego wpłynęły rady, poradniki, a książki to dopełniły. Dużo rzeczy wiedziałem, ale było kilka o których nigdy nie słyszałem. I to było takie "dopełnienie" tego zdobytego doświadczenia. Polecam "wojownik SEO" i "Sztuka SEO" helionu. Książki raczej na początek by zrozumieć działanie SEO albo by dopełnić wiedzę. A petenty na mocne linki itd zdecydowanie lepiej czytać na blogach Dzięki i również pozdrawiam RE: W drodze na szczyt - strony sprzedażowe - DGHubert - 07-06-2016 14:24 Bardzo fajnie się czyta Życzę wyższych zarobków! Powodzenia RE: W drodze na szczyt - strony sprzedażowe - ivandzms - 10-06-2016 18:20 KOLEJNA SPRZEDAŻ to się dzieje. Po kilku dniach dochodzi następna sprzedaż. Jeszcze nie osiągnąłem nawet 10% tego co chciałem osiągnąć, a już coś wpada (fajnie). Cisnę to, żeby było po 5 sprzedaży dziennie za jakiś tam czas... Konwersja? MEGA.. podobno kupuje średnio jedna osoba na sto RE: W drodze na szczyt - strony sprzedażowe - paweuq - 10-06-2016 18:48 Pięknie RE: W drodze na szczyt - strony sprzedażowe - ivandzms - 13-06-2016 16:37 Linkowanie ciąg dalszy.. niedługo pewnie jakiś raport zdam z tego. No i dzisiaj doszła jeszcze jedna sprzedaż... coś się dzieje RE: W drodze na szczyt - strony sprzedażowe - eciver - 13-06-2016 22:31 Systematyczność jak widać popłaca. Życzę jak najwięcej sprzedaży. RE: W drodze na szczyt - strony sprzedażowe - ivandzms - 15-06-2016 22:05 15-06-2016 Małe podsumowanie pozycji jakie zajmują moje strony na wielu frazach ______________ strona no.1 główna fraza: 3 strona, ostatnio 23 pozycja fraza 2: strona 3, fraza 3: strona 2, fraza 4: strona 2, fraza 5: strona 3. Są jeszcze jakieś tam frazy, ale te pięć których się trzymam gwarantuje najwięcej sprzedaży. ______________ strona no.2 główna fraza: strona 6, fraza 2: strona 3, fraza 3: strona 3, fraza 4: strona 3, fraza 5: strona 3, ______________ strona no.3 główna fraza: strona 4 (prawie 3) I tu w zasadzie tylko jedna fraza ma znaczenie ______________ strona no.4 Strona dopiero co powstała i nie zdążyła się jeszcze dobrze zaindeksować ______________ Podsumowując.. ciągle widzę progres, a pierwsze sprzedaże produktów to potwierdzają RE: W drodze na szczyt - strony sprzedażowe - ivandzms - 16-06-2016 09:50 16-06-2016 Aktualizacja treści na jednej ze stron. Brakuje mi właśnie jeszcze czegoś.. więc pora to zrobić no i standardowo linkowanie By the way zauważyłem, że wiele osób udostępnia muzykę pod aktualizacją dziennika. To macie też coś ode mnie.. RE: W drodze na szczyt - strony sprzedażowe - ivandzms - 16-06-2016 11:11 Z ostatniej chwili: strona no.1 wskoczyła właśnie na 2 stronę wyników wyszukiwania. Mam top 20 więc teraz pora zgarnąć top 10 |