Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com (/Temat-epn-bz-Zarabianie-dzieki-Aliexpress-com-131374)

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - bestek112 - 29-06-2017 21:24

A ja mam dziś zajebiście Wink
Nie ma nic do rzeczy dzień, tydzień czy miesiąc, ważne jest to czy promujecie coś ciekawego i czy dobrze to robicie. Nie zawsze ludzie będą kupować Smile

EDIT:
"Drodzy użytkownicy! W chwili obecnej istnieją tymczasowe problemy z udzielania zamówień AliExpress. Pracujemy, aby rozwiązać problemy. Wkrótce zlecenia zostaną przywrócone i będziemy wyświetlać je w statystykach. Przepraszamy i pozostać w kontakcie."
Wykrakaliście..

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Marszal - 01-07-2017 13:02

A ja mam dla was świetną informację którą dostałem od suportu Wink W niedługim czasie planowane jest wprowadzenie wypłat na PayPal, być może będą dostępne już w tym miesiącu Wink

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Zawadson - 01-07-2017 14:48

(29-06-2017 21:24)bestek112 napisał(a):  A ja mam dziś zajebiście Wink
Nie ma nic do rzeczy dzień, tydzień czy miesiąc, ważne jest to czy promujecie coś ciekawego i czy dobrze to robicie. Nie zawsze ludzie będą kupować Smile

EDIT:
"Drodzy użytkownicy! W chwili obecnej istnieją tymczasowe problemy z udzielania zamówień AliExpress. Pracujemy, aby rozwiązać problemy. Wkrótce zlecenia zostaną przywrócone i będziemy wyświetlać je w statystykach. Przepraszamy i pozostać w kontakcie."
Wykrakaliście..
Coś za często mają problemy z zamówieniami.

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - ComboThe - 01-07-2017 16:44

(01-07-2017 13:02)Marszal napisał(a):  A ja mam dla was świetną informację którą dostałem od suportu Wink W niedługim czasie planowane jest wprowadzenie wypłat na PayPal, być może będą dostępne już w tym miesiącu Wink

Niby fajnie, ale jak wyplacam przez epayments to pieniadze w rece moge miec w ten sam dzien, a przez paypal to 2-3 dni wyplata idzie Wink

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - adik7276 - 01-07-2017 17:09

(01-07-2017 14:48)Zawadson napisał(a):  

EDIT:
Wykrakaliście..

Zawsze można zmienić. Jest Admitat, Aliexpress portals, GA. Po co w EPN siedzieć jak ciągle mają problemy Undecided

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Zawadson - 01-07-2017 18:25

(01-07-2017 17:09)adik7276 napisał(a):  
(01-07-2017 14:48)Zawadson napisał(a):  

EDIT:
Wykrakaliście..

Zawsze można zmienić. Jest Admitat, Aliexpress portals, GA. Po co w EPN siedzieć jak ciągle mają problemy Undecided
Ja już zmieniłem na Admitad. No właśnie, po co siedzieć w EPN, jak ciągle mają jakieś problemy?

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - dandun1 - 02-07-2017 14:16

Doszła możliwość zapraszania osób do poleconych.
Dzięki temu cashback będzie większy o 6% za smartfony, a za całą resztę, aż o 8%, natomiast my otrzymamy 30% cashbacku od cashbacku tej osoby.
link
http://epngo.bz/cashback_index/njpz4f&promo=pc17

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - tom790 - 02-07-2017 17:19

Zarejestrowałem się z twojego refa Smile. Testuję.

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Rommel - 02-07-2017 17:20

Powie mi ktoś w jakich przypadkach tworzyć deep link a kiedy affiliate link? Szukałem w tym temacie i kilka osób pytało ale odpowiedzi nie było żadnej

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Zawadson - 02-07-2017 19:18

(02-07-2017 17:20)Rommel napisał(a):  Powie mi ktoś w jakich przypadkach tworzyć deep link a kiedy affiliate link? Szukałem w tym temacie i kilka osób pytało ale odpowiedzi nie było żadnej

Przeczytaj wątek jeszcze raz a dokładnie.