![]() |
"Prawdziwa nazwa Easy" - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: EasySub (/Forum-EasySub-355) +---- Wątek: "Prawdziwa nazwa Easy" (/Temat-Prawdziwa-nazwa-Easy-82030) |
RE: "Prawdziwa nazwa Easy" - AnnaKa - 19-12-2013 22:46 Dobrze że mówiłeś ale nikt nie wyklucza że to nie jest ta firma ![]() RE: "Prawdziwa nazwa Easy" - Karczu - 20-12-2013 01:50 (19-12-2013 22:46)AnnaKa napisał(a): Dobrze że mówiłeś ale nikt nie wyklucza że to nie jest ta firma Firma z pierwszego posta to tylko firma współpracująca z EasySubem (dostarczała im system subskrypcji sms do ofert). Samo ES ma innego właściciela (oczywiście polskiego), ale oficjalną siedzibę w raju podatkowym za granicą ![]() RE: "Prawdziwa nazwa Easy" - Captain - 20-12-2013 09:26 Co się z tym światem dzieje. Od kiedy jedni naciągacze szukają sprawiedliwości dla innego naciągacza? ![]() Tak to jest w nieuczciwych biznesach. Robiliście ludzi w wała, a teraz sami zostaliście zrobieni w wała przez waszego 'pracodawcę' ![]() ![]() Pozdrawiam RE: "Prawdziwa nazwa Easy" - sheko12 - 20-12-2013 09:30 To tylko kwestia czasu aż illysms, fires padnie jak inne, nie rozumiem was, waszego podejścia do sprawy. Ile padło już serwisów? Icharge nie było pierwszym i ostatnim serwisem który padł, a wy naiwni dalej się w to bawicie myśląc że stanieniecie się bogaci bezczelnie osuzkując ludzi, rozumiem PPA gdzie inne oferty i kompletnie inne podejście do świata. bezczelne jest to, że wchodzi ktokolwiek z was na biedne forum i spamuje ofertami byle zarobić 3zł........ dajcie spokój z tym, zgadzam się z Karczem z postem zamieszczonym na 3 stronie. Zrezygnujcie z tego za przeproszeniem ''syfu'' bo szkoda czasu. RE: "Prawdziwa nazwa Easy" - AnnaKa - 20-12-2013 09:58 Dobrze ale przynajmniej stanąłem na wysokości zadania i dopiąłem swego, starałem się by użytkownicy jak i oczywiście ja dostali kasę ponieważ zauważyłem że każdy inny miał to gdzieś . Więc nie widzę powodów do szydzenia z kogokolwiek. Poszedłem , zapytałem , pogadałem , i Wam info dałem Temat do zamknięcia i tyle. RE: "Prawdziwa nazwa Easy" - Kiljan - 20-12-2013 12:05 Dąbrowskiego 75 łee to tylko 3km... Wy zawsze robicie dużo szumu a później jest jak z ogórem... krzyczycie, krzyczycie, bijecie i nic nie robicie ![]() RE: "Prawdziwa nazwa Easy" - Sloniasek - 20-12-2013 12:14 Chłopaki od nas z forum pojadą do niego z bejsbolami i dadzą mu nauczkę że userów ZC się nie oszukuje ![]() RE: "Prawdziwa nazwa Easy" - kuba48 - 20-12-2013 16:02 Lepiej działajcie a nie tylko nabijacie posty w temacie, bo raczej to nabijanie postów i dyskusja w sumie już o niczym nic wam nie da... RE: "Prawdziwa nazwa Easy" - AseTgyh - 20-12-2013 18:32 Strona easy juz nie działa ;( RE: "Prawdziwa nazwa Easy" - bolo9797 - 20-12-2013 18:52 Serio ??? Szok .. Jak moglo sie to stac ?? Jak chcesz nabijac posty to zapraszam w dzial refback.. |