![]() |
Jakich działów brakuje Wam na Forum? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Jakich działów brakuje Wam na Forum? (/Temat-Jakich-dzialow-brakuje-Wam-na-Forum-47408) |
RE: Jakich działów brakuje Wam na Forum? - daniel42na - 27-09-2013 11:05 W chwili obecnej Kategoria Subskrybcje SMS wygląda jakby z subskrybcjami sms był związany tylko ten jeden faworyzowany serwis. Jeśli już miejsce dotyczące sub. sms istnieje dajmy podyskutować też na temat innych serwisów, lub podyskutować o sms premium ogólnie - nie nawiązując do Easysub. Jak coś mi więcej wpadnie do głowy to napisze.. RE: Jakich działów brakuje Wam na Forum? - Admin - 27-09-2013 11:25 (27-09-2013 10:40)GoodLecki napisał(a): Głowna kategoria :SEO Mylisz kategorie z działami, podkategorie nie istnieją. [attachment=2165] Spróbuj jeszcze raz przedstawić pomysł według powyższego. (27-09-2013 11:05)daniel42na napisał(a): W chwili obecnej Dział Subskrybcje SMS wygląda jakby z subskrybcjami sms był związany tylko ten jeden faworyzowany serwis. Taki był plan, aby jeden ogólny dział się pojawił i easysub jako promowany z którego i tak większość korzysta. Jeśli mógłbyś Danielu zaproponować jakąś konkretną nazwę to będę dłużny ![]() (27-09-2013 10:17)Sloniasek napisał(a): A co sądzicie o dziale "Programy pomocne przy zarabianiu" gdzie ludzie wrzucali by przydatne programy do zarabiania bo z tego co widzę to większość programów jest porozrzucana po forum. Zgodzę się z Tobą, na forum jest sporo programów i botów do uploadu i nawet nam ciężko to posprzątać mimo szczerych chęci. Przydałby się osobny DZIAŁ na tego typu sprawy BOTY/PORADNIKI. Zapraszam do dyskusji - gdy ustalimy nowe zmiany to zacznę je wprowadzać. @temat Zmieniłem kilka ustawień działów i ikon. RE: Jakich działów brakuje Wam na Forum? - daniel42na - 27-09-2013 11:34 Myśle że można zrobić to na wzór Kategorii Uploading , czyli na przykład: SMS PREMIUM (kategoria) -Dyskusja o sms premium (dział)
-Easysub (dział)
-Ewentualnie inny serwis (dział)
-Pozostałe serwisy sms premium (dział)
RE: Jakich działów brakuje Wam na Forum? - Admin - 27-09-2013 11:46 zdecydowana przesada Daniel ![]() Generalnie smsy premium dzielimy na MT oraz MO i myślę że bardziej na tym dział powinien się skupić, chociaż też nie ma sensu robić osobnych działów gdy nie będzie zainteresowania, dlatego na początek jeden dodatkowy dział - jeśli dyskusja będzie wrzeć to dorobimy nowe - tą metodę stosowaliśmy od zawsze i sprawdzała się perfekcyjnie ![]() RE: Jakich działów brakuje Wam na Forum? - Sloniasek - 27-09-2013 13:14 A co z tym działem z programami, botami ? ![]() Wiem że tamte działy są ważne ale ten też by się przydał. Nawet nie trzeba rozdzielać na darmowe i płatne bo można zastosować te prefixy ![]() RE: Jakich działów brakuje Wam na Forum? - GoodLecki - 27-09-2013 13:18 Kategoria: Seo Podziały: Pozycjonowanie optymalizacja Narzędzia i programy Marketing, Ebiznes Social media Offtop - reszta nie pasująca RE: Jakich działów brakuje Wam na Forum? - m4rcin93 - 27-09-2013 14:15 (27-09-2013 13:14)Sloniasek napisał(a): A co z tym działem z programami, botami ? Może poddział w dziale Poradniki dotyczące... ? RE: Jakich działów brakuje Wam na Forum? - Sloniasek - 28-09-2013 15:11 Albo zrobić dział "Narzędzia związane z zarabianiem przez Internet" i poddział "Boty / Programy" i "Poradniki" RE: Jakich działów brakuje Wam na Forum? - tomula06 - 28-09-2013 21:00 jestem też za tym aby wprowadzić nowy dział boty/programy RE: Jakich działów brakuje Wam na Forum? - Boguśś - 29-09-2013 08:02 Mi brakuje dzialu o Xbox. Jest dzial dla Ps3, to dlaczego nie moze byc dla Xbox? Tez przeciez kazdy ma prawie xboxa i gra i dzialu nie ma. Ktos by moze mial gry do sprzedania czy cos etc. Pomyslcie nad tym |