![]() |
[ZAPISY] Czwarty ZLOT użytkowników Zarabiam.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: [ZAPISY] Czwarty ZLOT użytkowników Zarabiam.com (/Temat-ZAPISY-Czwarty-ZLOT-uzytkownikow-Zarabiam-com-155496) |
RE: [ZAPISY] Czwarty ZLOT użytkowników Zarabiam.com - Admin - 25-05-2018 08:47 @up jeden worek wez ![]() Malin chetny na sporty to wezmie drugi xD RE: [ZAPISY] Czwarty ZLOT użytkowników Zarabiam.com - MaLiN - 25-05-2018 08:52 Chyba worek cebuli ![]() Za stary już jestem na te sporty ![]() RE: [ZAPISY] Czwarty ZLOT użytkowników Zarabiam.com - Liromir - 25-05-2018 12:36 ![]() przegryza się ![]() @[MaLiN] liczy na takie sporty ![]() RE: [ZAPISY] Czwarty ZLOT użytkowników Zarabiam.com - Admin - 25-05-2018 13:16 @up pewnie stwierdził że jak sam zrobi to taniej wyjdzie ![]() nie no żartuje bo jeszcze mnie nie poczęstujesz ![]() RE: [ZAPISY] Czwarty ZLOT użytkowników Zarabiam.com - Liromir - 25-05-2018 13:32 (25-05-2018 13:16)Admin napisał(a): @up robione na spirycie nie na jakimś bimbrze więc nie wiem czy taniej ![]() RE: [ZAPISY] Czwarty ZLOT użytkowników Zarabiam.com - MaLiN - 25-05-2018 15:48 W tym roku miodu pitnego nie będzie ![]() RE: [ZAPISY] Czwarty ZLOT użytkowników Zarabiam.com - Bartolini24 - 28-05-2018 20:05 Też wezmę coś węgla jak coś. A propos tego (16-05-2018 10:17)Admin napisał(a): więc kierowcy w piątek niech nie zrobią całkowitego KO, abyśmy mogli tam dojechać (22-05-2018 20:25)Scoobyx napisał(a): Coś mi się wydaje że zamiast paintballa będzie zgonball alkomat ktos bedzie miał? ![]() RE: [ZAPISY] Czwarty ZLOT użytkowników Zarabiam.com - jarunioo7 - 28-05-2018 20:06 Ja biore ze sobą alkomat ![]() Już widze te zawody w "kto ma więcej %" xD RE: [ZAPISY] Czwarty ZLOT użytkowników Zarabiam.com - Admin - 28-05-2018 20:23 Za 4 dni się widzimy ![]() Parę osób dopytywało od której być ja na 11-12 dojadę żeby dograć szczegóły i zrobić szybki przegląd miejscówki, jednak sądzę że taka godzina 14-15 to optymalna, niektórzy przyjadą wcześniej niektórzy później - więc jak komu wygodnie ![]() ![]() Alko i żarcie, koks we własnym zakresie, mile widziane wygodne buty do paintballa/jakaś koszulka do wypocenia (i tak będzie strój ale w tym gorąco) czy może bumperballa jak się zdecydujemy ![]() Jeśli ktoś ma jakiś grill nawet jednorazowy (choćby taki za dychę z żabki) to też może zabrać, zawsze to więcej palenisk na piątkowy wieczór który być może spędzimy bliżej domków - ja jeden średniej wielkości grill ze sobą zabiorę, ale że trochę nas będzie to na pewno by nie zaszkodziło wziąć ![]() Dla przypomnienia adres: Bocheniec 55 C 28-366 Małogoszcz W razie dodatkowych pytań proszę pisać śmiało ![]() Ci co na zlot nie dotrą pewnie jakieś fotki czy relacje znajdą na Naszym fanapagu https://www.facebook.com/zarabiamcom/ RE: [ZAPISY] Czwarty ZLOT użytkowników Zarabiam.com - Hoolig4n - 28-05-2018 22:40 @[Admin] oczywiście ze zlotu będzie filmik dla osób, którym nie pasuje termin i chcą zobaczyć co stracili? ![]() |