Propozycje miejsc na 3 ZLOT Zarabiam.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Propozycje miejsc na 3 ZLOT Zarabiam.com (/Temat-Propozycje-miejsc-na-3-ZLOT-Zarabiam-com-144818) |
RE: Propozycje miejsc na 3 ZLOT Zarabiam.com - mysc - 21-03-2017 18:15 (21-03-2017 16:59)Admin napisał(a): Jako Janusz biznesu załatwiłem rabat - dam znać później Co prawda nastawiliśmy się już na Januszkowice, ale Rabat też może być 2 RE: Propozycje miejsc na 3 ZLOT Zarabiam.com - Admin - 21-03-2017 21:07 W podstawie wychodziło 300zł/apartament 4-osobowy za noc, czyli 150zł na łebka, poprosiłem o ofertę dla grupy z zarabiam która już raz tam była i dostałem info że jak teraz zarezerwuje to za 55zł od łebka (czyli 110zł mamy 2 noce w apartamentach) mega spoko bo to prawie 30% taniej. Dodatkowo pakiet atrakcji za 20zł/osobo-dzień basen,jacuzzi, sauna,rowerki wodne, kajaki, hala odnowy motorycznej, skate park, boiska , łodzie 16 wiosłowe, Więc myślę że śmiało można byłoby te 2 dychy doliczyć i na drugi dzień zlotu (pierwszy dzień to wiadomo czysta integracja ) wykorzystać. Cenowo jak za darmo Myślę że wstępnie zarezerwuje i zapłacę zaliczkę za miejsca na około 30 osób - jeśli byłoby więcej chętnych to będziemy się wtedy martwić, choć z pierwszego zlotu jak dobrze pamiętam to w jednym domku 4 osobowym spało sześć osób, a w drugim domku też 4osobowym spały dwie więc... szkoda gadać RE: Propozycje miejsc na 3 ZLOT Zarabiam.com - zbyszeq - 21-03-2017 21:26 @[Admin] Coś się tam zmieniło od 1 zlotu ? Ogólnie mega opcja, jak na tamte warunki. Paintaball też będzie 2? Z tymi domkami masz racje, ale wiadomo teraz nieco ludzie się bardziej znają i problemów żądnych nie powinno być . RE: Propozycje miejsc na 3 ZLOT Zarabiam.com - Admin - 21-03-2017 21:29 @up to nie wynikało z "nieznania" tylko "upojenia" xD Co się zmieniło szczerze nie wiem bo nie było mnie w ubiegłym roku tam, ale się dowiem i też rozważę jakieś specjały bo w końcu po raz pierwszy planujemy to z porządnym dużym wyprzedzeniem Fajnie że wyjdzie taniej niż 2 lata temu RE: Propozycje miejsc na 3 ZLOT Zarabiam.com - DDK - 21-03-2017 21:37 Cena jak za darmo w sumie, atrakcje za 20zł do woli wszystkie wymienione ( czy tam w jakimś harmonogramie )? To mega tanio. Cud miód i orzeszki RE: Propozycje miejsc na 3 ZLOT Zarabiam.com - Liromir - 21-03-2017 22:23 Może wpadnie @[Karczu] i zamiast ręki poda nam koszulkę pamiętam jak dziś hehe RE: Propozycje miejsc na 3 ZLOT Zarabiam.com - Admin - 22-03-2017 15:07 (21-03-2017 21:37)DDK napisał(a): Cena jak za darmo w sumie, atrakcje za 20zł do woli wszystkie wymienione ( czy tam w jakimś harmonogramie )? To mega tanio. Cud miód i orzeszkido woli wiadomo jeśli łódź czy kajak będzie zajęty to będzie trzeba poczekać aż się zwolni no ale to nie problem szczególnie że nie ma tym gigantycznego zainteresowania i zazwyczaj widzę przycumowane do brzegu łódki. Jedynie wake park jest płatny osobno (jezdzenie na desce po wodzie) - tam też dostaje się cały strój, wyposażenie i deskę RE: Propozycje miejsc na 3 ZLOT Zarabiam.com - jarunioo7 - 22-03-2017 21:51 Pora poznać Ciebie @[Karczu] @[zbyszeq] - na Ciebie też poluje, nie było Cie rok temu Planów na wakacje żadnych nie mam, stawiam się na 100 pro ! Dużo osób już się zna więc podejrzewam, że 30 osób stawi się na pewno.. RE: Propozycje miejsc na 3 ZLOT Zarabiam.com - zbyszeq - 22-03-2017 23:06 @[jarunioo7] Jeżeli rozważany przez Admina termin się nie zmieni, to będę na pewno! RE: Propozycje miejsc na 3 ZLOT Zarabiam.com - tulinka - 23-03-2017 19:26 Q Hotel Plus Wrocław ma świetną sale konferencyjną, można tam posiedzieć pogadać, mają restauracje gdzie jest dobre jedzenie i jeszcze jest to Wrocław, można gdzieś iść na miasto, a w hotelu nocować No a przy tym jest blisko mnie |