Temat dla tych którzy jeżdżą jednośladami (motocykle/motorowery). - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +---- Dział: Ciekawe Dyskusje (/Forum-Ciekawe-Dyskusje-328) +---- Wątek: Temat dla tych którzy jeżdżą jednośladami (motocykle/motorowery). (/Temat-Temat-dla-tych-ktorzy-jezdza-jednosladami-motocykle-motorowery-138400) |
RE: Temat dla tych którzy jeżdżą jednośladami (motocykle/motorowery). - Artinesse - 26-10-2016 20:39 LwG Wspaniały motocykl . miło Cię poznać, jak tylko chcesz wstawiaj zdjęcia, dopisuj się do tematu. Każdy wpis jest mile widziany . RE: Temat dla tych którzy jeżdżą jednośladami (motocykle/motorowery). - mrspiryt - 26-10-2016 22:52 Witam Ja jeździłem na Kawasaki ER6F, niestety musiałem sprzedać i teraz zbieram na nowy sezon Lwg ! RE: Temat dla tych którzy jeżdżą jednośladami (motocykle/motorowery). - Artinesse - 27-10-2016 10:28 mrspiryt życzę szybkiego uzbierania docelowej kwoty na motocykl . LwG W niedziele wybieram się do polski na kilka dni. Tak jak ostatnio biorę samochód, przyczepkę na motocykl i Junaka. Nie wiem czy kupujecie w Louisie, ale dodają od jakiegoś czasu do każdych zakupów bon na 5 euro. Ważny do końca listopada. Udało mi się dwa wychaczyć. Robiłam wcześniej zakupy w sklepie stacjonarnym i poprzez internet. Zawsze to mniejszy koszt wysyłki, można też wykorzystać w sklepach stacjonarnych w krajach gdzie Louis ma swoje sklepy. RE: Temat dla tych którzy jeżdżą jednośladami (motocykle/motorowery). - ZbysiuK - 29-10-2016 15:20 Dobry dzień. Zaczne od przywitania w nowym temacie Jestem Zbysiu i około od pół roku jeżdżę enduro, moja maszynka to Ktm exc-f 2015 sixdays, jej piekne oblicze niżej A tutaj ,,troszkę'' brudna : Dla zainteresowanych jak wygląda ten sport, łapcie link do filmiku z małego podjazdu https://www.youtube.com/channel/UCKE6D9gNqw7XDQ0RgXhdBZg RE: Temat dla tych którzy jeżdżą jednośladami (motocykle/motorowery). - Makabrycy - 30-10-2016 11:56 fajna zajawka tylko jakość filmu słaba troszkę pixeloza żeby chociaż 480 było pozdrawiam LwG RE: Temat dla tych którzy jeżdżą jednośladami (motocykle/motorowery). - Artinesse - 30-10-2016 12:02 Super sprzet . Miło że wpadłeś. Dziel się zdjęciami i wpisami kiedy chcesz. Filmik bardzo mi się podobał. Widziałam go wcześniej u Ciebie w temacie. Fajnie, że masz z kim jeździć. Ja jadę trasa niemcy -> polska. 800 km. RE: Temat dla tych którzy jeżdżą jednośladami (motocykle/motorowery). - ZbysiuK - 30-10-2016 13:06 (30-10-2016 11:56)Makabrycy napisał(a): fajna zajawka tylko jakość filmu słaba troszkę pixeloza żeby chociaż 480 było pozdrawiam LwG@Makabrycy Możesz sobie ustawić 1080p RE: Temat dla tych którzy jeżdżą jednośladami (motocykle/motorowery). - Artinesse - 31-10-2016 16:54 Kurteczka Alpinestars Stella Siren w realu cieniutka, bardzo dopasowuję się do ciała, ma twarde ochraniacze + drobne zakupy rękawice Junak skórzane z protektorami i wosk do motocykla Autoland Moto Care 150 ml. Rzeczy typowo do codziennej jazdy. RE: Temat dla tych którzy jeżdżą jednośladami (motocykle/motorowery). - Makabrycy - 31-10-2016 17:28 ZbysiuK, qrde jak oglądałem ten filmik to była jakość tylko 360, a teraz jest jak trzeba RE: Temat dla tych którzy jeżdżą jednośladami (motocykle/motorowery). - Białas - 05-11-2016 01:07 Własnie. Jedno techniczne pytanie, ponieważ pierwszy rok mam moto. Jak przygotowujecie swoje pierdzipedy do zimy? Dużo o tym czytałem, ale wszędzie piszą inaczej i chciałbym poznać opinie kogoś, kto ma już moto kilka lat i wie co należy robić, a czego nie, by nie zaszkodzić maszynie. |