Dlaczego pijesz / nie pijesz alkoholu? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +---- Dział: Ciekawe Dyskusje (/Forum-Ciekawe-Dyskusje-328) +---- Wątek: Dlaczego pijesz / nie pijesz alkoholu? (/Temat-Dlaczego-pijesz-nie-pijesz-alkoholu-121558) |
RE: Dlaczego pijesz / nie pijesz alkoholu? - tollusiek - 16-02-2016 14:00 Piję mało i bardzo rzadko. I nie, nie chodzę na siłownie RE: Dlaczego pijesz / nie pijesz alkoholu? - Tomek93KJ - 24-02-2016 13:42 (16-02-2016 09:11)lucass9600 napisał(a): ja piję rzadko i raczej wolę kontrolować się w ilościach Prawidłowe podejście, wywalone brzuchy czy męska sylwetka z płaską talią to zależy od rodzaju koksu. A wyrzeczenia i dieta tych 'sportowców' to mistyfikacja, oni się nie przyznają do brania dopingu więc muszą czymś usprawiedliwić swoje cudowne efekty, a najwygodniej jest pieprzyć o zbilansowanej diecie i wyrzeczeniach...dobry towar robi takie cuda z organizmem, że można się odżywiać w McDonaldzie i mieć forme jak Laraz Angelow (tak ten gość też jest na pełnej bombie.) RE: Dlaczego pijesz / nie pijesz alkoholu? - zlotamysl - 24-02-2016 19:11 Nigdy jeszcze nie piłem alkoholu, a w tym roku kończę -naście i będę dwudziestolatkiem. Nie żebym był totalnie przeciwny jakimkolwiek trunkom, ale przez całą swoją edukację czy przez środowisko, w którym dorastałem spotykałem się z nieciekawymi sytuacjami, których motywem był właśnie alkohol. To mnie odrzuciło od brania czegokolwiek z procentem, aczkolwiek nie wątpię, że we właściwym towarzystwie, choćby z przyszłą partnerką, mógłbym się czegoś napić, ale nigdy zwyczajnej wódki. RE: Dlaczego pijesz / nie pijesz alkoholu? - dbnszk - 06-03-2016 18:46 Nie pije dużo, raczej dla odprężenia RE: Dlaczego pijesz / nie pijesz alkoholu? - dan0n3k10 - 10-03-2016 21:06 Czasami wypije piwko ew 3 ale nie więcej, vodki nie tykam ogólnie nie za bardzo mój organizm alkohol toleruje, rzyganie po większej ilości gwarantowane RE: Dlaczego pijesz / nie pijesz alkoholu? - Takimyk - 12-04-2016 11:02 Ja dawniej piłem sporo piwka, teraz popijam je tylko w lecie, jakoś mi smaki na browary przeszły, za to zacząłem popijać więcej winka. Lubię zwłaszcza półwytrawne czerwone, albo słodziutkie porto. Ostatnio u muszkieterów dorwałem fajne winko w stylu porto o delikatnym czekoladowym posmaku, bardzo ciekawe, nie pamiętam jak się nazywało, ale mi posmakowało. Kosztowało koło 30zł, w czarnej butelce. RE: Dlaczego pijesz / nie pijesz alkoholu? - minek123 - 29-04-2016 17:29 Piję dla towarzystwa a nigdy sam ;D RE: Dlaczego pijesz / nie pijesz alkoholu? - Vesania00 - 09-05-2016 17:09 Piwo, bo jest dobre. A wódka, bo wypdaa z rodziną czasem. RE: Dlaczego pijesz / nie pijesz alkoholu? - paweuq - 12-05-2016 21:04 Na tym forum połowa to abstynenci Też nie pije alko, przez całe swoje życie spożyłem tyle alkoholu co przeciętny mój rówieśnik. Jestem z tego dumny chociaż czasem trudno to wytłumaczyć towarzystwu, że nie piję, dlatego staram się omijać balety. Też chodzę na siłke. A na sposobem na oderwanie się od problemów jest np. sport lub jakaś inna pasja RE: Dlaczego pijesz / nie pijesz alkoholu? - Before - 17-08-2016 12:26 ja też preferuje piwko dla relaksu , jak jaks impreza to ewentulanie wodka , drinki |