Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com (/Temat-epn-bz-Zarabianie-dzieki-Aliexpress-com-131374)

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - maxiu170 - 13-09-2016 14:03

Jestem zapisany z refa autora tematu, kliki zbieram mam chyba pomysł, gdzie mógłbym to proponować. Jakieś wskazówki dla początkujących ? Czekam na priw

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - patryk574 - 13-10-2016 08:26

witam mam szybkie pytanie Smile właśnie stworzyłem FP pod gearBest i Banggood lecz nie mogę do nich dodać traffic source, w przypadku aliexpress nie miałem takich problemów, ktoś może mi pomóc ?

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - adik7276 - 13-10-2016 08:47

Kto Ci pomoże skoro masz już konto. Ludzie śmieszni jesteście. Na takich ewenementów zmarnowałem tygodnie, długie godziny każdego dnia żeby tłumaczyć komuś od podstaw. 30 osób w strukturze które przyszły tylko po nisze i pomoc szukając frajera. Rejestrujesz się pod byle kogo? to radz sobie sam. Takie moje zdanie, chamstwo ludzkie nie zna granic.

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - patryk574 - 13-10-2016 22:42

gościu o co ty walczysz ? nie możesz przeboleć ,że ktoś Ciebie wykorzystał?
ja zadałem pytanie i chciałem zobaczyć na nie odpowiedź a nie czytać twoich żalów po raz setny, jeżeli nie masz niczego sensownego do napisania to lepiej nie pisz

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - adik7276 - 14-10-2016 10:13

Bede pisał ile będę chciał. To jest forum, a Ty jesteś pijawka Smile Z czystego serca życzę żeby nikt Ci nie pomógł.

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - TM heheszky - 14-10-2016 13:45

Albo jestem ślepy albo nie widze swojego refa na epn..Gdzie to jest? Rolleyes

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - bestek112 - 12-11-2016 00:57

Na jaki procesor płatniczy wypłacacie?

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - anna11 - 19-11-2016 14:55

podbijam pytanie jak najprościej wypłacić pieniądze z epn

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - kowalo1308 - 30-11-2016 00:10

(19-11-2016 14:55)anna11 napisał(a):  podbijam pytanie jak najprościej wypłacić pieniądze z epn

Także podbijam pytanie kolegów powyżej. Jaka metoda płatności jest najlepsza? Albo może jakiś poradnik?

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - walt669 - 30-11-2016 13:32

da sie wogolej wypłacić pieniądze z epn???