Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com (/Temat-epn-bz-Zarabianie-dzieki-Aliexpress-com-131374)

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Zawadson - 19-05-2017 22:52

Nie miałem rosyjskiego w szkole.

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - ComboThe - 19-05-2017 22:53

Zawadson na Admitad też stawki zmaleją, bo to nie epn zmniejsza prowizję tylko AliExpress.

Nie ma źle, ale już rozumiem dlaczego Rosjanie tacy wściekli Smile

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Zawadson - 19-05-2017 23:04

(19-05-2017 22:51)bestek112 napisał(a):  
(19-05-2017 22:46)Zawadson napisał(a):  Nie zazdroszczę Rosjanom. A ja tymczasem przeniosłem się do Admitad.

Polecam poczytac o amitad https://www.forum.optymalizacja.com/topic/152502-admitad-zosta%C5%82em-oszukany-i-okradziony

To było 5 lat temu.

(19-05-2017 22:53)ComboThe napisał(a):  Zawadson na Admitad też stawki zmaleją, bo to nie epn zmniejsza prowizję tylko AliExpress.

To dlaczego Admitad, a zwłaszcza Aliexpress Portals, czyli oryginalny program afiliacyjny nie zmieniają prowizji?

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - nitrospect - 19-05-2017 23:09

Mam pytanko chyba oczywite, ale kto pyta nie błądzi Smile Jak kliknie ktoś w nasz link, a użyje GA (lub coś podobnego) aby dostać cashbak to nam też zaliczy?

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - ComboThe - 19-05-2017 23:17

(19-05-2017 23:04)Zawadson napisał(a):  
(19-05-2017 22:53)ComboThe napisał(a):  Zawadson na Admitad też stawki zmaleją, bo to nie epn zmniejsza prowizję tylko AliExpress.

To dlaczego Admitad, a zwłaszcza Aliexpress Portals, czyli oryginalny program afiliacyjny nie zmieniają prowizji?

Ponieważ nowe prowizje będą obowiązywać od 1 czerwca i wynikły oficjalnie dopiero wczoraj w EPN. Na głównej stronie EPN też jeszcze widnieje całe 8,5%, dlatego ja bym poczekał z tym przejściem do Admitad, jeśli od 1 czerwca nie zmienią prowizji to wtedy można Smile

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Zawadson - 19-05-2017 23:27

Co jak co, ale Aliexpress Portals powinnien pierwszy poinformować o zmianach w prowizjach, a nie jakaś rosyjska firma. Dziwne, że ekipa epn obniża prowizje swoim rodakom. Szczerze myślałem, że najbardziej oberwie się Amerykanom.

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - bestek112 - 20-05-2017 07:50

Trochę EPN leci sobie w kulki. Od wczoraj zaczęli odrzucać mi transakcje i straciłem już ponad 60$. Zaczyna mnie to wkurzać powoli. Ktoś tez tak ma?

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - ComboThe - 20-05-2017 08:35

Też mi odrzucili wczoraj jakieś $40, co nigdy wcześniej tak nie odrzucali i to całkiem nowe transakcje. Myślałem że po prostu pech i ludzie anulowali zamówienie, ale skoro nie tylko ja tak mam...

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - dandun1 - 20-05-2017 08:55

Mi również odrzucili, ale moim wypadku to chyba przez anulowanie zamówienia bo nie wszystkie cebule są prawdziwe.

Tabelka nie wygląda tak źle, w sumie moim skromnym zdaniem jest całkiem okej.

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - ComboThe - 20-05-2017 12:36

[Obrazek: 8ba02f5185c24.jpg]

Nowa tabelka, czyli de facto po zmianach te 0,1% więcej Tongue Jedynie Rosjanie mają powody do narzekania