![]() |
FireGifts.pl - Nowy serwis z nagrodami - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: FireGifts.pl - Nowy serwis z nagrodami (/Temat-FireGifts-pl-Nowy-serwis-z-nagrodami-69876) |
RE: FireGifts.pl - Nowy serwis z nagrodami - LessiPL - 25-05-2013 09:06 Tymek ewoluował w kiepskiego hejtera. I pomyśleć że kiedyś chciał vipa na zarabiam ![]() Ceny premek standardowe. RE: FireGifts.pl - Nowy serwis z nagrodami - Sloniasek - 25-05-2013 09:12 Ja się nie zarejestruję bo po prostu nie mam zaufania już do polskich serwisów, tyle co ostatnio się ich przewinęło i oczywiście wszystkie popadały jak muchy. RE: FireGifts.pl - Nowy serwis z nagrodami - Admin - 25-05-2013 09:38 ale to co wygrałeś nim zostały zamknięte to twoje i nikt Ci tego nie odbierze ![]() RE: FireGifts.pl - Nowy serwis z nagrodami - masterex2 - 25-05-2013 09:38 Myślę,że można spróbować. Po pierwszym restocku sytuacja się wyklaruje i będzie wiadomo czy się opłaca dalej zbierać ptz. @Tymek, a ty może przyhamujesz troszeczkę? Haters Gonna hate... RE: FireGifts.pl - Nowy serwis z nagrodami - Ty27mek - 25-05-2013 10:06 (25-05-2013 09:06)LessiPL napisał(a): Tymek ewoluował w kiepskiego hejtera. I pomyśleć że kiedyś chciał vipa na zarabiam To nie jest hejt, tylko prawda ![]() ![]() Ceny premek standardowe? Chyba sobie żartujesz ![]() @masterex2 tylko stwierdzam fakty ![]() ![]() Tak, tak. Wiem, że wszystko co powyżej napisałem to znane sytuacje z TakeAGift, ale tutaj wszystko wygląda tak samo, tak więc... RE: FireGifts.pl - Nowy serwis z nagrodami - pikusix1 - 25-05-2013 10:09 Na początku uważałem ten serwis scamem (nawet miałem takie wypowiedzi na forum), gdyż już dawno o nim słyszałem, sprawa ucichła i znów ruszyła do przodu. Tak jak Słoniu napisał - nie ufam tak już polskim serwisom z nagrodami, wiele ich było i wszystkie padły. Cóż, FG będę obserwować bardziej z boku, zobaczymy co dokładnie z tego wyniknie. Co do premek - troszeczkę z cenami przesadziliście, lecz liczę na dobrą promocję jak i udanych restocków. Powodzenia! ![]() RE: FireGifts.pl - Nowy serwis z nagrodami - InsaneProGamer - 25-05-2013 12:25 Nagrody są tutaj ![]() RE: FireGifts.pl - Nowy serwis z nagrodami - Szaman1644 - 25-05-2013 12:30 Jakieś nieproporcjonalne te ceny. Doładowanie 19000 pkt za 25 zł. A iPhone za 150000 pkt, czyli tak jakby kosztował 250 zł. Wiem, że tu trzeba tą premkę zakupić, ale to i tak niczego nie zmienia. RE: FireGifts.pl - Nowy serwis z nagrodami - rayden - 25-05-2013 12:47 @UP Cytat:Prezentowane nagrody i wartości punktowe w tej zakładce służą jedynie celom informacyjnym i mogą się różnic od faktycznych dostępnych nagród na Uzupełnieniu(Restocku) RE: FireGifts.pl - Nowy serwis z nagrodami - Ty27mek - 25-05-2013 13:03 Cytat:* Prezentowane nagrody i wartości punktowe w tej zakładce służą jedynie celom informacyjnym i mogą się różnic od faktycznych dostępnych nagród na Uzupełnieniu(Restocku). Miałem nie wytykać więcej błędów, ale znowu się uśmiałem ![]() Zapis dla mnie jest tak rozumiany: Zbieraj punkty, kupuj premki. Napal się na iPhone, na iPada. Na restocku damy Ci smyczkę i jedno doładowanie i zwiniemy interes. |