[SPRZEDAM] Poradnik jak szukać najlepszych nisz! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [SPRZEDAM] Poradnik jak szukać najlepszych nisz! (/Temat-SPRZEDAM-Poradnik-jak-szukac-najlepszych-nisz-65315) |
RE: [SPRZEDAM] Poradnik jak szukać najlepszych nisz! - Kzn - 11-04-2013 15:52 Haha. Tak myślałem, że jakiś troll forumowy tu wpadnie i zhejtuje ten temat... Nie wiesz co zawiera poradnik? Nie wypowiadaj się! A pobrań byłoby więcej gdybym miał chęci na promowanie bloga... RE: [SPRZEDAM] Poradnik jak szukać najlepszych nisz! - [T] r u a n [T] - 11-04-2013 19:20 (11-04-2013 15:52)Kzn napisał(a): Haha. Tak myślałem, że jakiś troll forumowy tu wpadnie i zhejtuje ten temat... Liczysz ,ze sprzedasz poradnik szybciutko od tak bez wysilku,wszystko bedzie cacy ale musisz pokazac im ze mozna na tym wyciagnac duzy szmal. Nie jestę trolę RE: [SPRZEDAM] Poradnik jak szukać najlepszych nisz! - Kzn - 11-04-2013 22:21 Ja sprzedaję tylko wiedzę jaką posiadłem A, że ktoś nie potrafi gotowej wiedzy wykorzystać to już jego problem. Poradnik kupują osoby początkujące. RE: [SPRZEDAM] Poradnik jak szukać najlepszych nisz! - Kzn - 26-04-2013 11:17 Rifresz! RE: [SPRZEDAM] Poradnik jak szukać najlepszych nisz! - Kzn - 20-05-2013 22:08 Dla pierwszych 3 osób możliwa płatność na LR za jedyne 8$ !!! RE: [SPRZEDAM] Poradnik jak szukać najlepszych nisz! - Kzn - 31-05-2013 07:15 Rifresz! [SPRZEDAM] Poradnik jak szukać najlepszych nisz! - surfer0700 - 06-07-2013 23:45 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |